Čtení na 3 min 17 Zář 2020

Pánské módní trendy pro nadcházející podzim a zimu

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Je čas osvěžit si i pánský šatník! Speciálně pro vás, jsme připravili přehled prvních podzimních trendů, které můžete hned teď aktuálně vyzkoušet. Upřete pozornost na barvy, potisky, materiály a střihy, které budou kralovat letošní sezóně!

Nejen do kanceláře

Obleky a bundy jsou stálým prvkem pánské módy. V sezóně podzim – zima 2020/2021 se zaměřujeme na obleky šité na míru, které na molech představily značky Givenchy a Dolce & Gabbana. Obleky, bundy a chino kalhoty zdůrazňující siluetu vás opticky zeštíhlí a dodají celkovému vzhledu mladistvý půvab, zvláště pokud svůj outfit doplníte teniskami.

TOM TAILOR DENIM / MANGO / CLEAN CUT COPENHAGEN

MEDICINE / LEVI´S / JOOP!

Kostka

Legendární vzor dominuje nejen v dámské módě – objevuje se také na pánských modelech. Klasický design je perfektní volbou na podzim, což ocení minimalisté i maximalisté, vyznavači mužské elegance i streetwearu. Symetrické káro se objevuje tradičně na bundách, flanelových košilích a dokonce i na teplákových soupravách. Podle trendů si vyberte mezi odstíny šedé, černé, tlumené modré nebo béžové.

CALVIN KLEIN JEANS / MANGO / TOMMY HILFIGER

DR. DENIM / MEDICINE / MEDICINE

Čas na denim

Pragmatici mají nyní důvod k radosti – džínovina se v této sezóně objevuje v klasické podobě inspirované starou dobrou americkou klasikou. Rovné rifle, volné bundy a košile v modré barvě mohou být vašim módním arzenálem nejen na podzim a zimu, ale pro následující sezóny. Fanoušci futurismu a zajímavých, extravagantních forem naopak mohou sáhnout po džínových soupravách připomínajících pracovní uniformy – nevyhnutelně v bílých, krémových a světle modrých odstínech.

LEVI´S / DR.DENIM / CALVIN KLEIN JEANS

LEVI´S / LEVI´S / ALLSAINTS

Neutrální trend

Pro Ty z vás, které nudí šedá a pochmurná podzimní atmosféra, mohou být příjemné neutrální i světlé styly, které se opět staly oblíbenými. Vsadili jsme na béžovou, světle šedou, hnědou a okrovou, která vás vtáhne do letních vzpomínek. Na rozdíl od zdání, pomocí neutrálních barev můžete opravdu vytvářet moderní, designérské styly. Ďábel je totiž v detailech: vsaďte na originální střihy, vrstvy a zajímavé doplňky.

DIESEL / LEE / JOOP!

DIESEL / NIKE / ALLSAINTS

Přečtěte si další článek