Čtení na 3 min 15 Zář 2020

Dámské trendy na letošní podzim a zimu, které se vyplatí mít ve svém šatníku!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Nová sezóna znamená nové trendy: neobvyklé, inspirované minulostí, přinášející malé pozitivní zajímavosti v sychravých dnech. Usnadníme vám to tak, že si můžete prohlédnout, jaké oblečení a doplňky budou dominovat v období podzim-zima 2020/2021!

Tailor-Made

Nemusíte se nutně vracet do kanceláře, přesto můžete mít ve skříni dobře padnoucí kostým. Přesně takový, který bude sloužit pro neformální i formální příležitosti. Na podzim a v zimě sáhněte po nepřehlédnutelných kombinacích a zkombinujte klasiku s designovými doplňky. Příkladem může být futuristická kombinace šortek a kožené bundy, kterou může vystřídat vesta.

GUESS JEANS / TWINSET / ANSWEAR LAB

TOMMY HILFIGER / ANSWEAR LAB / KARL LAGERFELD

Kostka

Károvaný potisk je opět jedním z nejoblíbenějších vzorů v této sezóně. Tentokrát sáhneme po symetrické malé klasické verzi známé též jako pepito. V potisku dominují tlumené odstíny béžové, hnědé, šedé, černé a tmavozelené barvy, které jsou přítomny na různých částech oděvu – oblecích, kalhotách, šatech i ve všech možných vrchních oděvech.

SCOTCH & SODA / MEDICINE / DIESEL

DR.DENIM / GUESS JEANS / ANSWEAR LAB

Kabát v nové verzi

Tato sezóna si říká o originální kabáty, odlišující se charakteristickými detaily, barvou a střihem, které se na ulicích jen tak často nevidí. Čím bláznivější, tím lepší – stojí za to nechat se svést k výraznému vzoru, například může hýřit barvami nebo může být károvaný, mít nadrozměrný límec nebo výrazně obrysovou linii ramen. Dalším trendem propagovaným na přehlídkových molech jsou pláště. Dlouhé pláště úhledně obepínají siluetu. Pokud hledáte alternativu k podzimním šedým kabátům a bundám, určitě byste si měly zvolit jeden z našich návrhů.

CALVIN KLEIN JEANS / DIESEL / NOISY MAY

TOMMY JEANS / PINKO / ONLY

Sportovní elegance

I náš sportovní styl může být trendy! Sportovní soupravy jsou vzpomínkou na 90. léta a začátek nového tisíciletí. Tentokrát však nesáhneme po velurových košilích, ale po vkusných kompletech – objeví se kostkovaný potisk, halenky jsou dekorované s „puffy“ rukávy a barvy vycházejí z odstínů hnědé a jemných pastelů.

ADIDAS PERFORMANCE / ADIDAS ORIGINALS / FILA

PUMA / LABELLAMAFIA / FILA

Přečtěte si další článek