Čtení na 4 min 01 Říj 2018

PODZIMNÍ TRENDY OD ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Sezóna AW18 /19 potěší všechny fashion fanoušky! Poznejte nejžhavější trendy a vytvořte si originální a ultramoderní look.

Urban Running

Klíčem tohoto trendu jsou tepláky. Jakoby vystřižené z 80. a 90. let, dostatečně volné, často ozdobené lampasy nebo známým logem, jsou dnes vhodné nejen během sportu. Jako alternativu k dámskému obleku je můžeme kombinovat s podpatky, malými kabelkami či dokonce bižuterií. A máme šik sportovní oblečení v plné kráse!

Oversize Me

Maximální objem je v kurzu! Obrovské bundy (často i v příliš velkém čísle), prošívání a stahování, to vše inspirované módou ulic 90. let. Nosí se dost netradičně – v kombinaci s dlouhými šaty, elegantními látkami, tylem nebo krajkou. Designéři radí kombinovat tepláky s luxusními kousky.

White Collars

Bílá košile vůbec nemusí být usedlá ani konzervativní. Oversize, asymetrie, nabrané rukávy, nové střihy a linie to vše jsou elementy, které přináší nové podoby bílé košile. Kromě překvapujících geometrických střihů, vystupují do popředí i futuristické aplikace a výšivky. Experimenty a kreativita jsou na prvním místě!

Sophisticated trench coat

Každá fashionistka má ve svém šatníku alespoň jeden béžový trenčkot. Tato klasika dámské módy se v letošní sezóně jemně odlišuje. Návrháři staví na delších modelech s výraznými spony, které harmonicky komponují s vysokými botami a dalšími částmi stylingu. Jaký trenčkot si vybereš ty?

Monocolour

Hledáš nejjednodušší recept na podzimní styling? V této sezóně stav na jednu silnou a charakteristickou barvu, která bude dominovat na jednotlivých částech tvého outfitu. IN je oranžová, smaragdově zelená, kobaltová nebo zářivě citrónová.

Martini Olive

Líbí se ti přírodní barvy? Na tento podzim jsme pro tebe připravili něco výjimečného – olivovou barvu s názvem Martini Olive, která vládne podzimu. Můžeš ji najít na vojenských pláštích, úpletových šatech nebo manšestrových bundách, tato barva sjednotí celý tvůj styling.

Ethnic Vibes

Designéři se nemohou nabažit kulturou Blízkého a Dálného východu. Syté odstíny bordó, fialové, zelené či kobaltu, vzory typu paisley, volné střihy kimona nebo orientální motivy to jsou základní prvky tohoto trendu. Nechybí ani péra, výšivky a třásně, tak charakteristické pro etnické komunity.

Red Vibes

Pochmurnou podzimní náladu je třeba oživit barvami! Červená je opět v kurzu, zejména výrazné odstíny Pantone, které nazýváme Red Pear nebo Valiant Poppy. Dráždivá a odvážná červená má úspěch u všech fanynek intenzivních barev v podzimních stylizacích. Doporučujeme ji kombinovat s bordó, díky čemuž vzniká vskutku originální look.

Checked Madness

Káry se vrací v každé podzimně-zimní sezóně, ale pokaždé trochu jinak. V této sezoně nosíme kárované potisky v odstínech červené, pálené Sienny, okrové a čokoládově hnědé. Káry najdete na všem: kabátech, pláštěnkách, oblecích i sukních. Trik na supermódní look? Kombinace kárového oblečení se zvířecími vzory.

Animal Print

Objev v sobě šelmu! Zvířecí potisky už dávno nebyly tak trendy jako právě teď. Na molech kraluje zejména jeden vzor: skvrny. Najdeme je všude – na maxi šatech, oblecích, kožešinách, kabelkách i botách. Balancování na hraně kýče a luxusu nebylo nikdy větším trendem jako teď!

Logomania

Velké logo značky nebo návrháře již není kýčem. Po několika sezónách, kdy se loga v módě neobjevovala se tento charakteristický trend z 80. a 90. let vrací ve velkém stylu. LOGOMÁNIE zasáhla trička, mikiny, šaty, čepice, a dokonce i kabelky, v čele se slavnou Saddle Bag od Diora.

80s party

80.léta jsou stále na vrcholu a této sezóně kralují krátké šaty. Obtažené, končí nad koleny, častokrát vrstvené nebo zdobené flitry. Vyjadřují moc, dominantní ženskost a silný charakter. Zazáříš v nich na každé párty.

Prohlédněte si naši podzimní kampaň AW18 >>>

Přečtěte si další článek