Čtení na 3 min 23 Říj 2023

Síla ženskosti odhalující se v nové kolekci od Answear.LAB

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Ženy jsou superhrdinky každodenního života a bojovnice, pro které nic není nemožné. Objevte svou ženskou sílu s nejnovější kolekcí The Power of Woman od Answear.LAB, ve které módní výzvy slouží jako studium pro rozvoj sebevědomí a jedinečného stylu.

Rozhodná, vědomá vlastní síly a sebevědomá – to je žena od Answear.LAB. Je skutečnou architektkou života, odvážně tvořící svou vlastní realitu. Neúnavně sleduje svůj cíl, bez ohledu na to, zda má na sobě perfektně šitý oblek nebo šaty s flitry. Zvelebuje v sobě svoji vnitřní superhrdinku, protože ví, že ženská síla je její největší zbraní.

Objevte The Power of Woman s novou kolekcí od Answear.LAB. Značka vždy usiluje o přezkoumání ženské podstaty nad rámec módy a její nejnovější styly jsou vyjádřením této vášně. Answear.LAB nejen zdůrazňuje krásu každé ženy, ale také slaví její sílu. Likviduje stereotypy a přesvědčuje, že ženskost je kombinací citlivosti, charismatu, neuvěřitelného sebevědomí a schopnosti překonávat překážky.


„Každá žena v sobě disponuje supervýkonem. Přestože oplýváme různými zkušenostmi, cíli a touhami, spojuje nás obrovská síla a odvaha, se kterou procházíme životem. Answear.LAB chce dát všem ženám sebevědomí prostřednictvím módy. Proto jsme se v kolekci The Power of Woman zaměřili na oblečení, které zdůrazňuje sílu v nadčasovém designu,“ říká Agnieszka Pruchnik, brand manažerka Answear.LAB.

The Power of Woman značky Answear.LAB

Kolekce The Power of Woman kombinuje klasickou módu s aktuálními trendy. Je ženská, odvážná a inspirující. V nové kolekci naleznete klasické černé saténové šaty s peřím, ale také oblek v tmavém námořnickém modrém a overal v galaktickém vzoru.

Styly kombinují různé textury, látky a prvky oblečení pro ženy. Barvy hrají významnou roli v příběhu superhrdinky kolekce. Černá, královská modrá, lapis lazuli nebo levandule jsou metaforami vnitřní síly ženy. Silné barvy jsou zjemněny krémovou a odstíny šedé, zejména viditelnými v oděvech pro vnější nošení.

Ženská síla znamená pro značku Answear.LAB i nevšední kombinace. Flitry ve dvou s pleteninou, chlupaté textury a lesk, oversized a více přiléhavé modely tvoří módní jedničku v kolekci The Power of Woman. Silné střihy, jako lakovaná sukně, aviatik nebo kobaltový kabát, se dokonale ladí s lehkými fialovými šaty a transparentními topy, mezi jinými. Výrazné akcenty, jako sponky a ozdoby, se objevují také v doplňcích a obuvi. V oblečení je lze spatřit v průhledných halenkách a jiných aktuálních kouscích. Answear.LAB přesvědčuje, že v každých z těchto kombinací pocítí žena svou vnitřní sílu.


Přečtěte si další článek