Čtení na 4 min 06 Lis 2023

Objevte svou vnitřní sílu s kolekcí The Power of Woman

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Móda je jedním z nástrojů pro budování sebevědomí. Díky promyšleným outfitům, které odpovídají vaší osobnosti, se můžete nejen cítit skvěle, ale také objevit svou vnitřní ženskou sílu. Chcete vypadat vždy krásně a sebevědomě? Vyberte si z kolekce The Power of Woman od Answear.LAB. Vybrali jsme pro vás několik stylových outfitů, kterými se můžete inspirovat při hledání toho pravého právě pro vás. 

Ženy jsou každodenní superhrdinky a bojovnice, pro které není nic nemožné. Ať už mají na sobě dokonale padnoucí oblek nebo šaty s flitry, jdou neúnavně za svými cíli. Něžně pečují o svou vnitřní sílu, protože vědí, že je to jejich největší atribut.   

V kolekci The Power of Woman od Answear.LAB vyzdvihujeme krásu každé ženy a oslavuje její sílu. Přičemž zdůrazňujeme, že citlivost, charisma, důvěra ve vás samé a schopnost překonávat překážky tvoří atributy ženskosti. Široká nabídka umožňuje vytvořit jedinečný look pro každou denní dobu a různé výzvy, které vás během dne potkají. Jen vy rozhodujete o tom, kým jste. 

Večerní romantika 

Chystáte se vyrazit s přáteli? Nebo snad hledáte dokonalý look na večerní rande? Ať už je příležitost jakákoli, v dlouhých flitrových šatech budete vypadat skvěle. Mají módní sklady, nápadný rozparek a klasický kulatý výstřih. Doplňte je svými oblíbenými pohodlnými lodičkami na jehlovém podpatku a elegantními šperky, abyste vynikla v davu.   

Pro ženy, které preferují jednoduché střihy doporučujeme šaty z tenkého elastického materiálu s tříčtvrtečními rukávy a hlubokým véčkovým výstřihem. Elastický pásek podtrhne vaši postavu a zachová její proporce. Rozparky na bocích dodají celému outfitu lehkost a ženskost. 

Pokud nejste zrovna příznivkyní šatů, můžete zvolit jednoduché černé kalhoty s flitry. Doporučujeme je sladit s odpovídající halenkou na ramínka, blejzrem a klasickými černými jehlovými podpatky. Pro výrazný a stylový vzhled zvolte lila oversize sako s klasickými klopami a polstrovanými rameny. Slaďte sako se širokými kalhotami s vysokým pasem ve stejné barvě. Pro speciální příležitosti můžete pod ně sako obléct elegantní košili a celý vzhled doplňte ženskou kravatou.   

Milovnice módy pro každý den 

„Móda je projevem osobní svobody,“ prohlašuje Anna Dello Russo, italská módní novinářka a šéfredaktorka časopisu Vogue Japan. Každodenní styling je prostředkem, jak vyjádřit svou osobnost a unikátní styl. Pro všechny, kteří milují každodenní módu, přináší Answear.LAB módní kousky, které nastavují trendy a umožňují vám být v souladu se sebou samými.   

Kalhoty z hladkého a elastického materiálu se jistě osvědčí v chladných dnech. Zvýšený pas kalhot zvýrazní přirozenou linii vaší siluety. V kombinaci s měkkým pleteným svetrem a koženou bundou tvoří dokonalý podzimní komplet.  

Nepostradatelnou součástí každého podzimního šatníku je kabát. Skvěle se hodí jak k běžným každodenním outfitům, tak k slavnostnější příležitosti. Právě takový je kabát z kolekce The Power of Woman. Je vyroben z hladké tkaniny a 70 % z použitého materiálu tvoří vlna, která má skvělé termoregulační vlastnosti. Díky tomu vás zahřeje, když je chladno, a ochladí, když teplota za oknem stoupá. Skvěle bude vypadat s polovičním rolákem, silnějším svetrem nebo klasickou košilí s límečkem.

Odvážná rebelka z kolekce The Power of Woman  

Kůže nikdy nevyjde z módy. Je to nadčasový materiál, který se dokonale kombinuje. Doplní elegantní outfit i odvážný každodenní look. Hodí se proto ke každé ženě, která prostřednictvím módy vyjadřuje své sebevědomí a životní odhodlání.  

 

Jak si vytvořit rebelský vzhled s kolekcí The Power of Woman? Můžete si vybrat šaty z imitace kůže s páskem v pase a zkombinovat je s módními botami na platformě této sezóny. Stejně zajímavě bude působit i plisovaná rozšířená sukně. Zkombinujte ji s hrubým tričkem nebo svetrem a doplníte rockovými botami

Přečtěte si další článek