Čtení na 3 min 12 Pro 2019

SILVESTROVSKÉ TRENDY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Další rok je už pomalu za námi! Pokud právě přemýšlíte, jaký styling zvolit na poslední noc roku 2019, nechte si poradit a podívejte se na naše návrhy, které jdou ruku v ruce s nejžhavějšími trendy.

Flitry, třpytky a lesk jsou osvědčené karty, na které můžete klidně vsadit. Přichází nejbláznivější párty, poslední den v roce, neomezujte se proto a vyberte si to nejlepší, abyste se s rokem 2019 rozloučily s velkým stylem.

Třpytivé šílenství?

Silvestr je obdobím nejen komorních společenských přípitků v rodinném kruhu, ale i elegantních oslav. A při každé z těchto příležitostí můžete zazářit. Flitry a metalické materiály zaútočily zpět do světa módy, takže se vyplatí využít jejich aktuálnost, dokud jsou ještě horké. Pokud vám nechybí odvaha, tak předveďte svou extravaganci, vyberte si flitrový set ve stylu 70. let. Chcete vypadat opravdu elegantně? Dlouhé lesklé šaty přitáhnou pozornost všech. Pokud však chcete vypadat trošku svůdněji vyberte si místo maxi délky, mini s hladkou strukturou.

GLAMOUROUS / MANGO / JACQUELINE DE YONG / SILVIAN HEACH / PATRIZIA PEPE

Co jiného, než flitry?

Přestože flitry hrají prim každý rok, ne každá dáma je má v oblibě. Pokud dáváte přednost silvestrovské večeři v jiném duchu, oblečte si materiály se zajímavou texturou. Doporučujeme především koženou, velurovou nebo tmavou krajku a průsvitný šifon pokrytý tečkami (tzv. plumeti). Mezi kontrastní dvojice patří například, kožené kalhoty a krajková halenka nebo tylová sukně a sametový top. Pro každou dámu se něco vhodného najde!

PATRIZIA PEPE / MORGAN / CALVIN KLEIN JEANS / MEDICINE / GLAMOROUS

Nepostradatelné silvestrovské doplňky

A jaká bude tečka za vaším stylingem? Samozřejmě správné doplňky. Praxe říká, abyste si vybraly už jen neutrální detaily, pokud již máte zvolené výrazné oblečení. Ale na Silvestra si můžete dovolit všechna módní pravidla porušit. Nic nudné, ale ani příliš vyzývavé – lesk a půvab jsou přece vítány! Vysoké boty nebo sandálky na podpatku. Do ruky už jen sametové psaníčko ozdobené šperky. Vítán je i pásek s výraznou přezkou nebo velké kruhové náušnice, které také odvedou dobrou práci. A na závěr, správný make-up: víčka pokryjte třpytkami a líčka jemně zvýrazněte. And show must go on!

PUBLIC DESIRE / GUESS JEANS / LOVE MOSCHINO / PATRIZIA PEPELOVE MOSCHINO 

Přečtěte si další článek