Čtení na 3 min 17 Pro 2019

VÍTE UŽ V ČEM OSLAVÍTE SILVESTRA?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Chystáte se na ples, crazy párty v klubu, nebo možná Silvestr prožijete se svými přáteli v domácím prostředí? Bez ohledu na místo zábavy, byste si měli připravit i vyzkoušet osvědčený a elegantní oblek. Podívejte se na naše návrhy.

Pokud ještě stále nemáte představu o svém stylingu a módní trendy procházejí kolem vás bez povšimnutí, vyberte si nejuniverzálnější řešení, kterým je pánský oblek. Tento prvek pánských šatníků je nekomplikovaný ve stylu, a navíc za každých okolností elegantní. Pokud ho přizpůsobíte své postavě a vyberete si k němu správné doplňky, stanete se králem Silvestra.

Oblek na ples

Ples vás nutí k nezvyklé eleganci. Pro tuto příležitost si rozhodně vyberte dnes již lehce zapomenutý smoking, formální oblečení nošené večer. Pokud ho nemáte ve své skříni, nic se neděje! Stačí, když vyměníte smoking za černý oblek, do kterého si vezmete klasickou bílou košili a obujete si černé lakovky. Samozřejmě nezbytným doplňkem je motýlek.

S.OLIVER / MANGO / MANGO / MANGO / GINO ROSSI

Trojdílný oblek na Silvestra

Pokud se nechystáte na velký bál, ale jen na párty (v klubu, v módní restauraci nebo v příjemném komorním prostředí), zajímavým řešením bude trojdílný oblek. Tento model se vám možná bude zdát na první pohled trochu vintage, ale díky károvanému potisku získáte moderní „dandy“ styl. Pánský oblek ze tří částí, má ještě jednu výhodu – v průběhu novoročních oslav, si můžete sundat sako a zůstat neformálně jen ve vestě.

MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE / MEDICINE

Doplňky do obleku

Oblek – jeho střih a barva jsou velmi důležité, ale třešinkou na dortu budou vaše ​​doplňky. Počítá se všechno: od kravaty počínaje, až po správný výběr lakovek. Obvykle byste se měli pokusit o to, abyste působili harmonicky a esteticky z hlediska barev a vzorů. Na Silvestra je ale povoleno popustit uzdu fantazii. Mokasíny nebo tenisky místo klasické obuvi, extravagantní kravata a košile s malým vzorem jsou zajímavými nápady, které vašemu stylu dodají originalitu a zajímavost.

G-STAR RAW / SCOTCH & SODA  / GUESS JEANS / MEDICINE / ROBERTO CAVALLI SPORT

Přečtěte si další článek