Čtení na 2 min 26 Bře 2019

Sport lifestyle – podívej se jako to dělá Adidas!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Máš rád sportovní oblečení? Můžeš ho nosit nejen do posilovny. Inspiruj se kolekcemi značky Adidas a podívej se, jak zakomponovat do svých stylizaci nádech athleisure.

Styl athleisure kraluje nejen ve všech důležitých městech módy – spojování sportovních věcí s elegantními kousky šatníku již několik sezón není minulostí. Athleisure vzniklo ze spojení slov „athletic“ a „leisure“, což můžeme interpretovat jako oblékání sportovního oděvu ve volném čase. Z posilovny vycházíme rovnou na ulici, nonšalantně si oblékající sako na tepláky a do ruky chytajíc koženou shopper bag. Do práce si oblékáme dámské sako a tenisky na masivní platformě (aby byl rozhovor se šéfem pohodlnější), v létě kombinujeme šaty na ramínkách s bavlněnými ponožkami a teniskami. O to přesně jde!

Styl athleisure v praxi

Přestože athleisure je nedílnou součástí street fashion, na to, abychom získali módní look, nestačí jen skombinovat tepláky s podpatky. I v tomto případě je důležité vycítit správné proporce a navzájem doladit barvy. I proto se osvědčí klasické, trochu minimalistické sportovní oblečení, které bez problémů najdeš v nabídce značky Adidas. Topy s výrazným logem, oversize mikiny s kapucí a široké kalhoty s pruhy můžeš zkombinovat s casual oblečením. A pokud se bojíš celého sportovního looku, soustřeď se na sportovní doplňky, a to zejména v zářivých, jarních barvách. Kšiltovka, kabelka se širokým sportovním páskem či ponožky oživí tvůj outfit a dají mu zcela nový charakter. A nezapomeň na tenisky – must have kousek šatníku každé fanynky athleisure. Sportovní boty můžeš nosit se sukněmi, šaty, sakem i s casual džínami.

Tak co, máš už nápad na svůj lifestyle outfit?

 

Vyhraj lifestylové oblečení od Adidas #SportIsTheAnswear  >>>>

Přečtěte si další článek