Čtení na 2 min 07 Zář 2020

Sportovní podzim 2020

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pokud jste fanouškem běhu nebo tvrdě trénujete v posilovně či dáváte přednost raději józe, podívejte se, jaké sportovní trendy budou dominovat v nadcházející sezóně podzim/zima!

Triumf multifunkčního oblečení

Jedno víme jistě, této sezóně bude dominovat sportovní multifunkční oblečení. Univerzální a ve skvělém designu. Legíny, mikiny nebo tepláky by měly být vhodné do nejrůznějších podmínek – od použití volnočasového outfitu až po cvičení v posilovně nebo venku. Například i bezešvý dlouhý rukáv může sloužit jako základ zimního oblečení nebo být nápomocný při tréninku, protože umožňuje volný pohyb a dobrou prodyšnost.

NIKE / NIKE / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS PERFORMANCE / REEBOK / REEBOK

UNDER ARMOUR / PUMA / FILA

ADIDAS PERFORMANCE / NEW BALANCE / ADIDAS ORIGINALS

Nový život legín

Na sportovní legíny nezapomeňte ani v podzimní sezóně. Letos vám nabízíme nové modely, které skvěle vytvarují vaši postavy. Na vrcholu jsou reflexní prvky, které nejenže představují futuristický design, ale jsou především dobře viditelné i během nočního tréninku. Vrátil se také vysoký pas, který dokonale maskuje bříško a chrání před chladem – boční kapsa zajišťuje dokonalé přizpůsobení postavě. Pokud preferujete fashion design, nezapomeňte na módní barvy: sáhněte po metalických legínách s kontrastními prvky a efektními, mírně psychedelickými vzory.

CALVIN KLEIN PERFORMANCE / ADIDAS PERFORMANCE / NIKE

ADIDAS PERFORMANCE / REEBOK / REEBOK

POLO RALPH LAUREN / ADIDAS ORIGINALS / NIKE

NIKE / CRAFT / CRAFT

Sportujeme pohodlně

Kromě snahy o specializovanou technologii a futuristický design vidíme ve sportovní módě i návrat ke kořenům –  jemné pletené oděvy a tepláky. Všechno to má být pohodlné, sloužící pro relax a přinášející dobrou náladu. Na podzim a v zimě budou vašimi spojenci běžecké kalhoty vyrobené z bavlny, jemná trička, nadýchané halenky s modelovanými rukávy a efektní mikiny. Na jedné straně budou tepláky sloužit na trénink, na druhé straně u nich můžete strávit příjemné chvíle odpočinku v prostředí domova.

CONVERSE / REEBOK / NIKE

ADIDAS ORIGINALS / NIKE / COLUMBIA

GAP / DIADORA / GAP

COLUMBIA / REEBOK / NEW BALANCE

Přečtěte si další článek