Čtení na 3 min 11 Srp 2023

Staňte se Girl Boss od Answear.LAB. Ukažte svou sílu!

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Odhodlaná, vždy připravená postavit se jakékoliv výzvě čelem, odvážně směřující za svým cílem – to je Girl Boss z nejnovější kolekce od Answear.LAB. Značka posiluje postavení žen prostřednictvím módy od samého začátku. Nyní Answear.LAB ukazuje, že i v pracovním outfitu se můžeme vyjádřit.

Girl Boss od Answear.LAB

Před odchodem z domu si oblékne dobře přizpůsobené sako. Potom si na nohy obuje pár klasických jehliček a do kabelky si zastrčí jeden pár balerín, které využije, když opustí kancelář. Je připravena na všechno a ví, že všem výzvám bude čelit svým vlastním stylem. Kromě toho není sama a vždy má kolem sebe kruh oddaných přátel, kteří jsou tady, aby ji podpořili, když to potřebuje. V práci se zaměřuje na své povinnosti, ale také si uvědomuje důležitost odpočinku, udržuje rovnováhu ve svém životě a čerpá sílu zevnitř.

Girl Boss je nová kolekce od Answear.LAB vytvořená ženami pro ženy. Je prezentována ve dvou fotografiích pořízených ve zcela odlišných prostorách. První ukazuje modelky, které pózují v elegantním autě, připravené společně dobýt svět. Sebevědomě se dívají směrem k fotoaparátu a mají na sobě oblečení, které zdůrazňuje jejich ženskost a nezávislost. Druhá sekce představuje atmosféru městského nočního života – plnou elegance, půvabu a zábavy.

„Girl Boss vyzařuje sebevědomí v práci i v každodenním životě. Také miluje svou ženskost, proto ji ráda zdůrazňuje.“ – říká Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB.

„Vytvořili jsme kolekci oblečení v originálních střihech, která dokonale odráží charakter moderní a sebevědomé ženy. Splnit očekávání světa kolem vás a kombinovat různé sociální úkoly současně není snadný úkol. Girl Boss je poctou ženám, které vědí, co od života chtějí a naplno toho využívají.“ – dodává.


Objevte kousky z nové kolekce

Kolekce Girl Boss je postavena na základě tří hlavních barev: bílé, černé a teplé hnědé, doplněné o šedou, ale také o modrou a námořnickou modrou, které se perfektně hodí ke klasickým kancelářským outfitům. Girl Boss projevuje svoji odvahu a sebevědomí v intenzivnějších odstínech: červená inspirovaná olivovými nebo stříbrnými a zlatými detaily.


Pro ženy, které hledají módní inspiraci, je rozmanitost zásadní. Proto nová kolekce od Answear.LAB nabízí širokou škálu střihů. Girl Boss se rozhodne, v jakém oblečení dobyje svět. Při přípravě do práce může sladit bundu, triko, minisukni se stylovými kovbojskými botami. Jindy zkombinuje klasickou bílou košili se vzorovanými širokými kalhotami. Večer si oblékne okouzlující červené maxi šaty. Bez ohledu na to, jaký vzhled se rozhodne nosit, zůstane sama sebou a kráčí vpřed se vztyčenou hlavou.

Přečtěte si další článek