Čtení na 3 min 12 Čvn 2023

BE SHERO od Answear.LAB. Staňte se hrdinkou svého vlastního příběhu

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

V dobách plných výzev potřebujeme hrdinky jako jste vy. O tom vás přesvědčí Answear.LAB. Tentokrát přichází s novou limitovanou kolekcí BE SHERO. Kolekce značky zahrnuje návrhy, které jsou výsledkem spolupráce s umělkyní a ilustrátorkou Magdalénou Pankiewicz. Nechybí ani prvky inspirované ženskými hrdinkami známými ze stránek historie.

Kdo je hrdinka SHERO?

Kamera, akce! SHEROes – ve všech tvarech a velikostech jsou v centru pozornosti. Jejich síla se odráží v jejich charakteru, dovednostech, talentu. Přestože jim život napsal různé scénáře a překvapivé momenty se vyskytují tak často jako v dobrém akčním filmu, zachovávají si chladnou hlavu, snaží se zůstat sami sebou a zaměřit se na svůj cíl, přičemž cestou překonávají nepřízeň osudu.

„Každá kolekce od Answear.LAB je příběhem o ženách. Prostřednictvím módy se věnujeme důležitým tématům, inspirujeme a motivujeme. Tentokrát povzbuzujeme ženy nahlas a jasně, aby vzaly věci do vlastních rukou a věřily ve vlastní sílu. Kolekce BE SHERO je chválou nezávislosti, žití života podle vlastních podmínek, ženské síly, se kterou můžeme měnit svět a jednat, přičemž zůstáváme samy sebou,“ říká Aga Wojnicka, koordinátorka speciálního projektu v ANSWEAR.com.

Kolekce se silným poselstvím

SHERO je hvězdou svého života, hrdinkou, která nesedí nečinně a lituje se. Nedovolí, aby s ní lidé zacházeli špatně. Nepoddává se tomu, aby jí jiní diktovali nebo ji soudili. Pokud spadne, stoupá ještě výš. Má kontrolu nad svým životem a může dosáhnout čehokoliv, o čem sní. I vy můžete být jako ona.


BUĎTE HRDINKAMI! Buďte autentické, neberte se příliš vážně a nikdy nezapomeňte na své kořeny. O tom vás přesvědčí Answear.LAB. Návrhy obsažené v kolekci BE SHERO jsou věnovány individualistkám, které jsou věrné svým hodnotám a stylu. Autorky kolekce hledaly inspiraci mezi ženami, jejichž síla charakteru a vůle jim umožnila být vždy samy sebou. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgie O’Keefe, Simone de Beauvoir zasvětily své životy tomu, aby se svět stal hezčím místem. Byly to houževnaté vizionářky s originálním stylem a přesvědčením. Proto jsou skutečnými SHEROs a vzory pro budoucí generace žen.


Komunita SHEROes

Kolekce BE SHERO nemá nouzi o stopy současných hrdinek. Značka pozvala ke spolupráci Magdalénu Pankiewicz, ilustrátorku, která dokonale cítí sílu žen. Její práce ilustrovaly v článcích a knižních publikacích o ženské problematice a nyní se objevují na tričkách, které jsou součástí kolekce BE SHERO. Pro kolekci vytvořila 5 uměleckých barevných grafik, které vyzařují ženskou sílu.

„V mých ilustracích je vždy nejdůležitější žena, její svět a celá škála jejích emocí. Proto se inspirací pro ilustrace Answear.LAB stala moderní rebelka. A hlavně její povaha – rebelská, sebevědomá, vědící, co od života očekává. Chtěla jsem, aby tato série motivovala mladou generaci dívek, aby jednaly a daly sebe na první místo a aby měly pocit, že všechny tvoříme jednu komunitu Rebel Girls.“, říká Magdaléna Pankiewicz.

Přečtěte si další článek