Čtení na 3 min 26 Bře 2020

#STAY HOME – JAK DOMA PRACOVAT A RELAXOVAT?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Zůstaňte doma – slovní spojení, které aktuálně ovládlo téměř celý svět. Vzniklá situace doslova zabrzdila jakýkoliv pohyb. Jsme nuceni zpomalit, zastavit se a vydržet.

Zůstaňte proto doma. V době krize je to nejlepší, co můžete udělat. Využijte tento čas produktivně a tvořivě, pracujte, prohlubujte vztahy s blízkými (i online) a nevzdávejte se pozitivního myšlení. Pokračujte například i ve svých módních stylizacích. Pokud jste byli neustále trendy a nemohli jste si představit den bez nových nápadů, máme pro vás dobrou zprávu – stále můžete pokračovat a prohlubovat svoji vášeň.

I v dnešní době můžete experimentovat s módou. Podívejte se na naše tipy jak si užít home office ale i domácí odpočinek. Pusťte se do toho a implementujte tyto módní rady již od dnešního dne!

Stylová a efektivní domácí kancelář

Pravděpodobně většina z vás začala pracovat z domu. Pro některé to není nic nového, jiní mohou toužit po kancelářské realitě, po přátelích z práce a každodenních drbech při ranní kávě. Jak se přizpůsobit nové realitě? Nejdříve si zorganizujte pracovní prostor. Nezáleží na tom, zda to bude stůl, pohovka nebo postel – upravte ho tak, abyste pracovali pohodlně a nic vás nerušilo. Na začátku dne si napište svůj rozvrh a úkoly, zejména pokud se snadno rozptylujete. Vyřizujte bod po bodu a specifikujte si pracovní hodiny i přestávky během dne. Tímto způsobem nebudete příliš líní nebo se nestanete workoholikem, který si nenajde čas na jiné aktivity během dne.

Víme, že domácí kancelář nevyžaduje promyšlený styl. Pracujte v tom, co vám vyhovuje. Může to být pyžamo, tepláky, džíny a košile nebo tričko, zejména ať vám váš výběr pomůže přežít krušné chvíle.

MEDICINE / UNDIZ / NIKE / LEVI´S / ADIDAS ORIGINALS

Hrajte si s módou … nyní i doma

Jsme si vědomi, že v současnosti jsou důležitější věci jak móda a styl. Na druhé straně vám starost o rezervy, panikaření a příprava na katastrofu nepřinese nic dobrého, zejména pro vaše duševní zdraví. Uzavření mezi čtyřmi stěnami se také můžete pobavit, postarat se o triviální věci a jednoduše si to užít. Kdo řekl, že pokud nechcete jít ven, jste odsouzeni jen na tepláky a pantofle? Můžete nosit každý den něco jiného, ​​experimentovat se stylem, vytvářet si nevšední náladové looky nebo zkoušet nové kombinace s oblečením, které máte. Nyní máte možnost rozvíjet a poznávat, zda se růžová shoduje s oranžovou, zda se šaty hodí s teniskami. Zkuste to, kdy jindy, než teď? Nezapomeňte, že i nyní, se můžete pochlubit svými outfity – vše, co potřebujete, je internet.

LOVE MOSCHINO / PEPE JEANS / ANSWEAR / PEPE JEANS / SILVIAN HEACH

Uspořádejte si šatník

Pojďme k praktickým věcem. Přišlo jaro. Je čas uklidit si šatník – pobyt doma a další volný čas přišel vhod. Uspořádejte a vytřiďte si oblečení, zbavte se toho, co už nebudete nosit a vytvořte prostor pro nové věci. Mimochodem, můžete si sepsat nákupní seznamy – díky volnější skříni budete vědět, jaké oblečení a doplňky potřebujete v nové jarní sezoně.

Využijte čas na získání nových módních znalostí

Čas karantény můžete samozřejmě využít pro televizi, filmy a knihy. Ale pokud jste módním nadšencům, využijte ho smysluplně. Můžete se obohatit o nové vědomosti: dozvědět se něco o historii módy, životopisech designérů nebo o historii slavných značek. Sledujte nové trendy na našem blogu i kanálu YouTube – zde se můžete dozvědět více. Pokud jste měli problém s analýzou barev, svým vlastním stylem nebo typologií těla, využijte čas doma na obohacení svých znalostí v těchto oblastech. Čtěte, sledujte, učte se, prožívejte – tímto způsobem získáte nejen znalosti, ale zbavíte se nudy a zaženete mnoho zbytečných pochmurných myšlenek.

Přečtěte si další článek