Čtení na 2 min 11 Bře 2020

JARNÍ ŠATNÍK 2020

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Jarní trendy již klepají na dveře. Je čas začít novou sezónu opravdu velkolepě. Podívejte se, které outfity se nosí do kanceláře, na rande nebo v běžný den.

Trendy do kanceláře

Začněme s klasickou, kancelářskou elegancí. Na jaře 2020 sáhneme po minimalistických kostýmech ve stylu 90. let. Můžete si pořídit jednoduché kostýmky s úzkou minisukní, vše v tlumených barvách, případně obohacené tradičním kostkovým vzorem nebo s pruhovaným potiskem. Odpovídající styl je doplněn o nenápadné doplňky.

Vracíme se ke zmačkaným taškám připomínající polštáře nebo k obdélníkovým podélným modelům. Na našich nohou se objeví čtvercové flip – flopy a vysoké podpatky.

PATRIZIA PEPE / GUESS JEANS / MEDICINE / MANGO / GUESS JEANS

Běžný čas – kůže

Myslely jste si, že se po zimě rozloučíte s kůží? Naopak, kožené oděvy se rozhodly nějaký čas zůstat v našem šatníku. Obzvláště veganské šaty vyrobené z falešné kůže, dokonale zdůrazňují postavu.

Můžete si také vybrat kožené šortky, které představila značka Marni, širší kalhoty nebo sukně – pouzdrové i rozšířené, které odhalují pevnost tohoto materiálu. A neomezujte se jen na černou kůži: čekají na vás všechny odstíny hnědé, béžové, bílé a výraznější červené i tyrkysové barvy.

ANSWEAR / GUESS JEANS / ANSWEAR / ANSWEAR / PINKO

Streetwear trendy – denim

Džínovina je v módě každou sezónu a toto jaro se přiklání ke klasice. Rifle s rovným střihem, zvonáče i úzké jsou velmi populární. Denimové bundy překvapí minimalismem a můžete s nimi velmi jednoduše vykouzlit rebelský look. Džínovou midi sukni si oblečte do práce, zatímco v krátké mini to dokonale rozbalíte na párty. Oblečená od hlavy po paty v džínovině? Proč ne, přičemž kombinovat můžete různé odstíny i textury tohoto materiálu.

ANSWEAR / PINKO / DIESEL / MISS SIXTY / PATRIZIA PEPE

Přečtěte si další článek