Čtení na < 1 min 17 Dub 2020

Superhrdina 90. let se vrátil! Podívejte se na novou kolekci Levi’s x Super Mario

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Pamatujete se na ikonickou hru, v níž italský instalatér zachránil princeznu uvězněnou na hradě v houbovém království? Počítačový hrdina Super Mario se vrátil. Tentokrát na módní scénu v úžasné nové kolekci Levi´s. Připravte se na návrat do minulosti!

Pokud jste byli fanouškem hry Super Mario, určitě vás potěší nová spolupráce Lev´s a Nintenda, která vás zavede do nostalgického světa 90. let. Mnoho barev a postav známých z dětství jsou charakteristickými prvky nejnovější spolupráce obou značek. V kolekci jsou zahrnuté všechny postavy z herní série Super Mario, počínaje samotným Máriem, přes Luigiho, Yoshiho a Princess Peach. Odvážné a barevné vzory na tričkách, mikinách, džínách a doplňcích způsobí, že se někdo usměje, zatímco jiní budou mít jen nostalgické vzpomínky.

„Shigeru Miyamoto je můj hrdina. Když jsem poprvé hrál Super Mario videohru o dobrodružstvích italského instalatéra, kterou vytvořila geniální japonská mysl – vzalo mi to dech. Kombinace roztomilého retra, smyslu pro humor a zábavy byla velkou inspirací. Jsem přesvědčen, že hraní Super Mario zvyšuje kreativitu a stimuluje představivost, „říká Jonathan Cheung, Senior Vice President pro inovaci designu ve společnosti Levi´s Strauss & Co.

Jednotlivé prvky kolekce vám umožňují vytvářet efektní kombinace nebo zajímavé stylingy s výraznými akcenty jako jsou záplaty, které mají tvar hub, mincí či hvězd. Barevná kolekce s humorem si získá především srdce dětí z 90. let, ačkoli něco pro sebe si určitě najdou i mladší generace.

TRIČKO / BUNDA / MIKINA 

TRIČKO / TRIČKO

 

TRIČKO

Přečtěte si další článek