Čtení na 2 min 06 Zář 2018

TENTO PODZIM VSAĎTE NA BARVU!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

S příchodem chladnějších dní se pomalu rozlučte s pastelovými barvami a svůj styl nechte prozářit expresivní image. Seznamte se s nejpůsobivějšími a nejaktuálnějšími barvami sezóny!

Do popředí se dostávají výrazné intenzivní barvy a své místo si opět získává neon, který vám krásně oživí pochmurné deštivé dny. A co ještě víc, díky němu získáte pozornost svého okolí. Přestože je na vrcholu stále odstín fialové či ultrafialové, nástupkyní této barevné škály se stává – purpurová. Designéři se také zamilovali do pronikavých odstínů oranžové, žluté, červené i kobaltové. Pestrá paleta a množství barev nám tak předpovídají různorodé kombinace! Není tedy pochyb, že si každý najde tu pravou barvu pro sebe.

PINKO / MANGO / BROADWAY / MORGAN

Horký trend: Neon

Fluorescenční techno barvy, i navzdory svému nepřehlédnutelnému záření, se opět vrátily na módní piedestal. Jedna z předních italských návrhářek Miuccia Prada, která představila trend neónového oblečení, bot i kabelek, to objasnila následovně: „Chci, aby se ženy cítily svobodné, sexy a nemusely se ničeho bát, když budou kráčet v noci po ulici.“ A právě oslnivé neonové barvy dodávají jejich majitelkám sebedůvěru a odvahu. Možná právě proto přešly z módních mol přímo na ulici. Kim Kardashian a Blake Lively se již předvedly světu v jasném neonovém outfitu. A co vy? Najdete odvahu a oblečete se do ohnivé barvy jako budoucí superstar?

ANSWEAR / JACQUELINE DE YONG / PEPE JEANS / ANSWEAR

Jak nosit intenzivní barvy?

Pronikavé barvy vyžadují určitou extravagantnost, ale vše závisí na vašem stylu a odvaze. Pokud rada čelíte módním výzvám, nechte se inspirovat celebritami či blogerkami a zkuste neonový look od hlavy po paty. Pro ty z vás, které hledají módní, ale o něco tlumenější oblečení, máme následující nabídku: v intenzivní barvě si ponechejte aktuální svrchník, například žlutý kabát nebo červenou koženou bundu, protože se velmi dobře sladí se zbytkem nenápadného oblečení. Naše rada proto zní, ostré barvy se dobře snášejí s šedými, béžovými a černými odstíny, ale také s potiskem. Pokud tedy chcete v mlhavých podzimních dnech svítit a svůj vzhled zdůraznit, jděte do toho. Nadávkujte si pořádnou dávku BAREV!

DIESEL / EASTPAK / ANSWEAR / PUBLIC DESIRE

Přečtěte si další článek