Čtení na 3 min 08 Dub 2020

Top jarní trendy

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Víte jaké barvy a vzory jsou v této sezóně nejmódnější? Podívejte se na přehled nejzajímavějších trendů tohoto jara.

Pastelové barvy

Jemné svěží pastely se opět vracejí na módní scénu. Tentokrát, ale ve zcela novém ztvárnění. Na chvíli zapomeňte na jejich sladké a jemné odstíny. Ty nejmódnější barvy nyní připomínají vybledlá neonová světla, z nichž vyzařuje chladná záře. Spíše je lze porovnat s ovocnou zmrzlinou. Citron, pistácie, máta nebo růže budou vypadat chutně nejen v kornoutku, ale i na vašem outfitu. Doporučujeme kombinovat několik odstínů tón v tónu jako součást jednoho stylingu nebo je spojit s klasickou bílou barvou.

PATRIZIA PEPE / MANGO / VILA / MANGO / ANSWEAR

Nekonečné puntíky

Pokud se zmíníme o nejmódnějším jarním potisku, nepochybně to budou opět puntíky. Designéři je po několika sezónách znovu vytáhli a umístili je téměř všude. Velké i malé najdete na šatech, korzetových topech, košilích, sukních, ale i na doplňcích, ať už jsou to šátky, boty nebo kabelky. V této souvislosti dominují tradiční kombinace černé i bílé, můžete však najít i pestrý mix, například tečky na barevném pozadí nebo v různých odstínech a velikostech.

ANSWEAR / RED VALENTINO / MANGO / HAILY´S / MANGO

Květiny v novém prostředí

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na květiny. Letos unikly ze své standardní formy a objevily se v provedení, jako byste pomyslně vylili různé barvy na látky, ale také v kombinaci s lidovými motivy. Květinové vzory se podobají vzorům tapet – ačkoli jsou trochu staromódní, oslňují nádherou a dodávají celkovému vzhledu příjemnou nostalgickou atmosféru. Takové výrazné kousky se vyplatí kombinovat už jen s jednoduchými prvky: klasické džíny, bílé tričko nebo jednobarevné doplňky.

PINKO / MEDICINE / RED VALENTINO / DESIGUAL / SCOTCH & SODA

Sexy spodní prádlo

Nové roční období, přichází s novými inspiracemi. Saténový top, krajková kombinéza s tenkými ramínky nebo spodnička, již nejsou jen skryty. Právě naopak. Necháme je vyniknout a zacházíme s nimi jako s normálním kusem oblečení. Své uplatnění najdou v kombinaci se sakem, kardigany a s džínami. Kromě krajky, tenkých ramínek a jiných typicky spodních prvků je důležitý i materiál. Lesklý satén se objevuje i v denních, zcela neformálních stylech. Například můžete kombinovat saténové šaty, klidně i s teniskami, přičemž tímto nestandardním vzhledem nezpůsobíte žádné módní faux-pas.

ETAM / ANSWEAR / OW INTIMATES / PINKO / MANGO

 

Přečtěte si další článek