Čtení na 2 min 02 Říj 2017

Topy s potiskem a logem – FASHIONINSPOBYHANA

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pokud jste si před časem mysleli, že všechna trička s potiskem nebo logem, která doma máte, můžete vyhodit a už si je nikdy na sebe nevezmete, spletli jste se a já taky! Téměř všechny značky se vrátily k původním kolekcím a tento trend slavil nevídaný boom a to samozřejmě díky módním blogerům, kteří jej jako první vynesli do ulic. Čím větší logo a retro, tím lépe. Tak by se tomuto hitu mohlo přezdívat

Jednou z prvních značek, která se vrátila ke svým původním kolekcím, byla Tommy Hilfiger, která oprášila 80. léta a zaznamenala tak nevídaný úspěch. Klasická basic trička, mikiny nebo denimové bundy jsou světovým hitem a neodolala jsem jim ani já. Protože jsem se nemohla rozhodnout, vzala jsem si rovnou dvě. Pro jistotu jsem se zásobila jako křeček před zimou, co kdyby se vyprodala a na mě už další nezbyla? Líbí se mi v kombinaci s denimem i kůží, perfektně vyniknou zastrčená za vysokým pasem jeanů.

Ale Tommy Hilfiger není jediná značka, která sází na klasiku, proto jsem pro Vás vybrala několik dalších modelů, které by vaši pozornosti rozhodně neměly uniknout a rozhodně by neměly chybět ani ve vašem šatníku.

    https://answear.cz/1041522-tommy-hilfiger-top-gigi-hadid.html

                                          Tommy Hilfiger

                        Guess                                                               Calvin Klein

Přečtěte si další článek