Čtení na 4 min 16 Zář 2019

TRENDY PRO DÁMY NA SEZÓNU PODZIM / ZIMA 2019

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Ačkoliv nastávající dny jsou chladnější, hřeje nás pocit, že s novou sezónou k nám přicházejí módní novinky, které nás budou v následujících měsících provázet. Podívejte se společně s námi, jaké dámské trendy budou v sezóně AW 19/20 dominovat našim šatníkům.

Nejpopulárnější materiály a vzory

Tato sezóna bude skutečně různorodá! Bez ohledu na to, zda máte rády klasiku, chcete zářit nebo dáváte přednost svému pohodlí, najděte si svůj styl. Nejvychytanější vzory jsou již odsouhlaseny. Návrat skotské káry bude zřetelný na kabátech, sukních, bundách, ale i na svetrech. Metalické materiály jsou v nabídce nejen na večer – stříbrný lesk totiž vypadá skvěle i na kabátech i botách. A když už mluvíme o bundách – dalším hitem je prošívání. Konvexní motivy mohou být složité nebo poměrně jednoduché a moderní.

GUESS JEANS / MEDICINE / SILVIAN HEACH / GUESS JEANS / GUESS JEANS

Módní detaily

Nemůžeme zapomenout zmínit několik detailů, díky kterým se i nejjednodušší halenka stane hitem nadcházející sezóny. Charakteristické jsou romantické mašle, velké i ozdobné límce, nafouklé rukávy a záhyby, které dodají zimnímu oblečení trochu jemnosti a romantiky.

PEPE JEANS / SILVIAN HEACH / LIU JO / MANGO / MARCIANO GUESS

Must – have na podzim 2019

V chladnějších dnech budete určitě potřebovat „medvědí“ kabát nebo bundu. Hovoříme samozřejmě o kabátu z materiálu, který na dotek působí jako měkoučký plyšák. Můžete ho mít v nejmodernějších odstínech béžové nebo karamelové – ideální odstín pro kalhoty nebo šaty. Podzim s sebou také přinese nový model džínů. Tentokrát jsou to džíny s rovným střihem a se zvýšeným pasem, které byly oblíbené již v 90. letech. Zdůrazňují postavu, prodlužují nohy a vypadají skvěle s oversize košilí nebo viktoriánskou halenkou. Pokud dáváte přednost odhaleným nohám, měly byste si pořídit mini sukni v áčkovém střihu. Nebojte se – chladno vám nebude, protože bude z teplejšího kostkovaného materiálu nebo z kůže.

ANSWEAR / GUESS JEANS / GUESS JEANS / ANSWEAR / ONLY

Kabelky, které budou hitem

Sezónu AW19/20 začneme klasickou prošívanou kabelkou. Nejžádanější v nabídce je samozřejmě typická „chanelka“. Nemusíte se však omezit pouze na jeden typ. Různorodost prošívaných tvarů a jejich velikostí činí tento trend velmi univerzálním. Potěšíme i dámy, které stále nemají ve svých kabelkách dostatek místa. Nákupní taška XXL bude také dost populární. Hodí se jak k oversize kabátům, tak i k dlouhým bundám. Fanoušci minimalismu a příznivci diskrétních a okouzlujících doplňků mohou pro změnu sáhnout po mini taškách. Nosí se na rameni nebo jako ledvinka v pase. A přestože nemají až tak velký vliv, celému vašemu stylu přidají půvab a mladistvost.

VERSACE JEANS / PINKO / GUESS JEANS / PINKO / PATRIZIA PEPE

Boty nové sezóny

Módní trendy platí od hlavy až k patě. I mezi podzimními botami bude opravdu z čeho vybírat. Hitem jsou vysoké zavazovací boty s hranatým podpatkem. A tento rok by jim měli trendoví designéři věnovat zvláštní pozornost. Pokud se chcete cítit trochu pohodlně, vyberte si boty se stabilnější patou s mírně ozdobným tvarem. Na vrcholu se stále drží i tenisky: nezbytně barevné a na masivní podrážce.

GUESS JEANS / STEVE MADDEN / SOLO FEMME / TAMARIS / PEPE JEANS

Přečtěte si další článek