Čtení na 2 min 04 Dub 2019

Trénink s Under Armour – poznej kolekci Vanish

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Intenzivně makáš v posilovně? Podívej se, jak si můžeš trénink zpříjemnit a cítit se pohodlně – poznej kolekci Vanish Under Armour!

Každý, kdo poctivě trénuje v posilovně ví, jak důležité je sportovní oblečení. Takové, které nepřekáží v pohybu, je pohodlné, příjemné na dotek a při tom všem absorbuje pot a napomáhá správné termoregulaci těla. Oblečení, ve kterém poběžíš kilometry na běžícím pásu, budeš zvedat činky, trénovat box, cross fit či cvičit s Kettlebells. Sen? Vůbec ne, kolekce Vanish od Under Armour splní všechna tvá sportovní očekávání. Oblečení vzniklo s myšlenkou ambiciózních osob, které s odhodláním následují stále nové výzvy.

Kolekce Vanish s níž mizí problémy

Název kolekce Vanish znamená „zmizet“ a taková opravdu je. S kousky od Under Armour mizí problémy s nadměrným potem, těsným oblečením při pohybu, odřeninami a nedostatečným pohodlím. Oblečení od této sportovní značky je výjimečné, originální, s moderním designem, který zvýrazňuje individualismus a sílu. Bylo navrženo tak, aby ti pomohlo dosáhnout co nejlepší výsledky a soustředit se na tebou vytyčené cíle. Díky látkám nejvyšší kvality je tato kolekce neobvykle lehká a rychleschnoucí, takže se už nemusíš trápit s vlhkým, nepříjemným oblečením. Laserové švy a elastická vlákna se dokonale přizpůsobí tvé postavě. Lehká, ergonomická, rychleschnoucí a pohodlná – přesně taková je kolekce Vanish, která nově odkrývá kouzlo sportu. Chceš ho odkrýt spolu s námi?

Vyhraj lifestylové oblečení od Under Armour #SportIsTheAnswear  >>>>

 

Přečtěte si další článek