Čtení na 3 min 04 Dub 2019

JARO V KANCELÁŘI – SVĚŽÍ LOOK PRO VŠEDNÍ DNY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Jaro už klepe na dveře i do vaší kanceláře. Sluneční paprsky a teplé dny vám tak dávají najevo, abyste odhodily klasické kostýmky, vzdaly se nemoderních věcí a vydaly se na cestu obnovení vašeho business dresscode.

Kancelářská móda se na první pohled může jevit jako limitovaná a uniformní. Vždyť styling do takového prostředí je složen ze 3 dílů – top, sako a pověstné lodičky. Na jaře jsme však v pokušení, máme chuť experimentovat a hrát si s módou. Ale nakolik je v kanceláři povolená extravagance? A co je ještě přípustné? Nahlédněte spolu s námi do našeho módního průvodce.

Kostýmy z jiného úhlu pohledu

Sako a dámský kostým – to je nejjednodušší a nejuniverzálnější volba do práce. Díky těmto kouskům máme téměř celý styling připraven. Má to však jeden háček – velmi rychle vás to začne nudit. Pokud máte chuť, začněte mixovat. Můžete kombinovat například vzor, ​​ale aby byl v podobném odstínu jako váš kostým. Rozdělte si dámský oblek a oblečte si sako v jiné barvě. Můžete si troufnout vyzkoušet i nové styly. Zavinovací sukně, bermudové kalhoty nebo zvonáče přinesou do vašeho šatníku trochu módního vánku.

MANGO / ANSWEAR / MEDICINE / TOMMY HILFIGER / MANGO

Dotek svěžího jara

Upnuté roláky, klasická saka či sukně nemusí být vašimi společníky na každý den. Dopřejte si trochu svobody v podobě úpletových šatů, které vám přicházejí na pomoc. Můžete je nosit jako sólo šaty nebo s kalhotami jako tuniku. Pokud mají hluboký výstřih doplňte je rolákem. Dbejte jen na to, abyste působily v rámci barevného odstínu jednotně. Extravagantním potiskům se proto raději vyhněte. A efekt bude úžasný.

MANGO / MANGO / GEOX / SCOTCH & SODA / MANGO

Vysoké podpatky nebo tenisky

Jaké boty jsou vhodné do kanceláře? Pokud jste milovnicí vysokých podpatků nemáte problém. Namísto těch klasických, sáhněte ale po jarních trendy lodičkách, které vám i v kancelářském prostředí dodají šmrnc. Výrazné barvy, průsvitné či hranaté podpatky, hadí motivy na botách nebo populární jehličky. Pokud dáváte přednost pohodlí, obujte si jen tenisky, které můžete snadno kombinovat i s dámským kostýmem.

ANSWEAR / LIU JO / BIG STAR / ANSWEAR / PARFOIS

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek