Čtení na 3 min 14 Pro 2018

Třpytky, zlato a flitry – trendy na Silvestra 2018

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Na konci roku musíte zazářit! Podívejte se, jak stylově strávit silvestrovskou noc – budete nadšené z nabízených možností!

Co si obléci na Silvestra? Pokud máte každý rok stejné dilema, přicházíme vám na pomoc. Rozloučení se starým rokem a přivítání toho nového si přece vyžaduje vhodný outfit. Třpytky, zlato a flitry to je zaručená kombinace, která se objevuje v každé sezóně. Existuje snad více šílená noc než ta silvestrovská? Tak nerozmýšlejte už ani vteřinu déle – flitry a třpytky to není jen silvestrovský must have, ale také horký trend posledních měsíců.

šaty TRENDYOL / bunda GUESS JEANS / náušnice MEDICINE

Nejmódnější šaty na Silvestra

Flitrované šaty jsou opravdovou hvězdou této sezóny. Bez nich se prostě na Silvestra nemůžete obejít. Nejmódnější střih? Zejména jednoduché, přiléhavé se špagetovými ramínky nebo střih do písmena A. Třpytky jsou jejich hlavní ozdobou – zlaté, stříbrné, uspořádané do pruhů nebo zvířecích potisků, efektivně se odrážející při každém pohybu.

ANSWEARANSWEARANSWEAR / TALLY WEIJL / ANSWEAR 

MEDICINE / ONLY / NOISY MAY / ANSWEAR / ANSWEAR

halenka ANSWEAR / lodičky GUESS JEANS / náušnice MEDICINE                top ANSWEAR / kalhoty ANSWEAR / psaníčko PARFOIS

Silvestr ve stylu 80.let

Máte už flitrovanou sukni nebo šaty, ale jak je správně stylovat? V tu jedinou silvestrovskou noc se můžete přenést do 80.let – dekády plné přepychu, kterou se dnes opět inspirují největší designéři. Jádrem této doby byly metalické barvy, flitry, skládané sukně, kožené bundy a uniformy, volánové rukávy a řasení. Charakteristické barvy a střihy se ideálně hodí na silvestrovskou párty.

ANSWEAR / ANSWEAR / ANSWEAR / TALLY WEIJL / TRENDYOL

ONLY / MEDICINE / MEDICINE / ANSWEAR / ANSWEAR

Efektivní silvestrovské doplňky

Čím bychom měly doplnit svůj outfit? Samozřejmě vhodnými doplňky. Poslední noc v roce doplňky nemohou být nudné a příliš jednoduché – lesk a přepych jsou více než žádané! Vsaďte na odvážné vysoké obtažené kozačky nebo třpytivé jehly, do ruky si vezměte zdobenou kabelku a nezapomeňte na výrazné náušnice. A to zejména s kameny, peříčky nebo třásněmi – aby se během tance hýbaly při každém pohybu!

Pssst … Silvestrovský styling bez problému využijete v následující sezóně karnevalů :)

PUBLIC DESIRE / ANSWEAR / GUESS JEANS / MANGO / PUBLIC DESIRE

MANGO / LIU JO / MEDICINE / GUESS JEANS / ANSWEAR

Přečtěte si další článek