Čtení na 3 min 30 Led 2020

UDĚLEJTE RADOST SVÉMU DRAHÉMU NA VALENTÝNA

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud právě přemýšlíte, jaký dárek by potěšil vašeho milého, podívejte se na naše tipy. Věříme, že si u nás určitě něco pěkného vyberete.

Pro džentlmena

Pokud má váš partner v malíčku společenskou etiketu odívání a doslova sbírá kravaty či malé oblekové kapesníčky, darujte mu něco, co bude vyhovovat jeho šatníku a bude mu pastvou pro oči. Zaměřte se především na nadčasové pánské doplňky, jako například hedvábné kravaty, manžetové knoflíčky nebo motýlky. Možná se mu zalíbí i kožené rukavice, vlněný svetr, kvalitní peněženka nebo stylová čepice či klobouk. Mějte však stále na paměti, že váš partner jistě disponuje značnými vědomostmi o materiálech a technikách, které ho posouvají k dokonalosti. Takže dárek pro něj musí být opravdu z toho nejvyššího regálu luxusního butiku.

MANGO / PEPE JEANS / TOMMY HILFIGER / TRUSSARDI JEANS / MEDICINE

Pro sportovního nadšence

Pokud váš partner tráví dlouhé hodiny v posilovně a neumí si život představit bez sportu, ukažte mu, že si jeho koníčka vážíte. Sportovní dárek bude pro něj určitě užitečný a vy máte výběr skutečně obrovský: počínaje malými věcmi jako je láhev na vodu nebo obal na telefon, až po sportovní tašku, soupravu triček nebo designových tenisek.

PUMA / ADIDAS PERFORMANCE / TRUSSARDI JEANS / ADIDAS PERFORMANCE / REEBOK

Pro milovníky vtipných věciček

Někteří muži milují drobnosti prémiové kvality nebo značkové doplňky. Pokud váš milý patří do této skupiny, můžete pokračovat v hledání dárku v tomto stylu. Nejprve se podívejte na módní kousky či doplňky s výrazným logem, které okamžitě upoutají pozornost. Tričko, mikina nebo čepice mohou být nejen vizuálně působivým, ale i praktickým dárkem. Radost mu mohou udělat např. i hodinky vybaveny pestrými číselníky a dalšími funkcemi.

CALVIN KLEIN / DIESEL / TRUSSARDI JEANS / TOMMY HILFIGER / DIESEL

Pro fanoušky domácí pohody

Někteří páni si velmi rádi vychutnávají, když ve svém volném čase nemusí z bytu udělat ani krok. Pro fanoušky rozmanitých her, bude dobrým nápadem stolní nebo logická hra. Estéty potěšíte svíčkou s intenzivní vůní, soupravou ložního prádla nebo sadou zápisníků.

A pokud váš partner tráví dlouhé hodiny čtením knih nebo hraním počítačových her, potěšte ho teplým svetrem. Určitě si ho rád oblékne zejména během chladných večerů, které se objevují kdykoliv v roce.

MEDICINE / GUESS JEANSMEDICINEMEDICINE / MEDICINE

Přečtěte si další článek