Čtení na 3 min 29 Led 2020

3 TIPY NA VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO DÁMU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Jelikož den svatého Valentýna se blíží, nabízíme vám pár nápadů, čím byste mohli obdarovat milovanou osobu. Podívejte se do našeho průvodce a vyberte si, jestli chcete něco romantického, krásného nebo praktického.

Na vlnách romantiky

Klidně to může být i spodní prádlo. Pokud si necháte čas na výběr, najdete kousky, které mohou být sexy i romantické zároveň. Upřete svou pozornost na krajkové soupravy, které nemusí být nutně v odstínech černé a červené – neutrální nebo pastelové barvy budou vypadat na vaší dámě stejně svůdně. Potěšit ji můžete i výběrem romantického tílka nebo košilky s tenkými ramínky, saténovým županem, jakož i krajkovým body, které je aktuálně hvězdou Instagramu. Tento kousek jistě najde využití nejen v pozdních nočních hodinách, ale může se stát i součástí každodenního outfitu.

CALVIN KLEIN / UNDIZ / ETAM / OW INTIMATES / ETAM

Krása, která neomrzí

Neznáte tu správnou velikost své dámy, ale chcete ji potěšit? Máme pro Vás další nadčasový Valentýnský tip: zahalte ji do šperků. Vybrat si můžete ze stovky modelů. Namísto klasických elegantních perel nebo náhrdelníků s velkými kameny, které se nemusí líbit každé ženě, sáhněte po jemných špercích, které může žena využít k mnoha příležitostem. Ať už je to řetízkový náramek, okouzlující přívěsek nebo hodinky na řemínku se šperkem. Tento typ doplňků bude mít úspěch jak v práci, tak i na každé schůzce, protože velmi působivě zdůrazňuje krásu každé ženy.

FOSSIL / GUESS JEANS / FOSSIL / CALVIN KLEIN / GUESS JEANS

Dárek na každý den

I když se to nezdá, praktické dárky téměř žádná žena neodmítne – konec konců můžete si být jisti, že váš dárek nezapadne někde v šatníku, ale bude používán. Klidně zvažte nezbytnost každé ženy – stylovou kabelku. Může jít o klasický model podobný lichoběžníku v černé, hnědé nebo béžové barvě, ideální pro každodenní výlety. Nebo můžete popustit uzdu své fantazii a na svátek zamilovaných, darujete designovou kabelku, ať už v neobvyklém tvaru nebo v nevšedním barevném provedení. Před nákupem však věnujte dostatečnou pozornost materiálu a celkovému zpracování kabelky, aby byla skutečně kvalitní.

Nikdo vám však nemůže zakázat, pokud jste rozhodly na Valentýna, potěšit sama sebe. Odměňte se, udělejte si radost a dopřejte si potěšení z něčeho pěkného. Na obnovení vašeho šatníku je každá příležitost dobrá. A kromě kabelky, můžete popřemýšlet i nad doplněním svého botníku o nové jehličky. Brzy totiž začíná jarní sezóna.

GUESS JEANS / TWINSETRED VALENTINOKARL LAGERFELD / PINKO

Přečtěte si další článek