Čtení na 4 min 14 Úno 2024

Valentýn 2024 – originální nápady na dárky

Autor: Katka
Čtení na 4 minuty

Valentýn, nebo-li svátek zamilovaných je výjimečným dnem v roce. Výběr vhodného dárku je někdy docela oříšek, když se chcete vyhnout klišé a zároveň chcete zdůraznit jedinečnost tohoto data.

Valentýn – dárek, který si vaše drahá polovička zamiluje

Svou lásku vyjadřujeme každý den, ale Valentýn je příležitostí, jak své drahé polovičce dopřát něco výjimečného. Pro většinu z nás znamená Valentýn přípravu speciálního překvapení. Ať už se rozhodnete pro romantickou večeři, procházku, kino nebo společné vaření, existuje mnoho způsobů, jak strávit krásné společné chvíle. Originální nápad na Valentýna udělá vaší druhé polovičce radost a ukáže jí, jak moc je pro vás důležitá. Ať už se rozhodnete pro cokoli, nemusíte utrácet spoustu peněz – úsměv na tváři dokáže vykouzlit i malé gesto plné lásky.

Valentýnské dárky jsou spojené s motivem srdce, červenou barvou, květinami a slovem „láska“. Tradiční dárky jsou vždy vítány, i když někdy je dobré se od nich odklonit, abychom se předešli jednotvárnosti, která spojená se dnem lásky. Kytice balónků nebo lízátek klidně nahradí oblíbenou květinovou variantu a ručně vyráběné sladkosti jsou alternativou k výrobkům z obchodu. Nezapomeňte přidat přáníčko s vyznáním lásky, které dodá dárku romantický nádech.

Jaký dárek na Valentýna? Netradiční nápady pro ni i pro něj

Valentýn slavíme různými způsoby, ale jedno je jisté: příprava překvapení vyžaduje čas a promyšlenou vizi. Romantické, okouzlující, překvapivé a osobní dárky pro vaši milovanou osobu mohou být různé, ale vždy vyjadřují lásku.

Jaký dárek na Valentýna pro ni? Niche parfém, náhrdelník se skrytým vyznáním nebo romantickou rytinou na přívěsku, „zahrádka“ ukrytá ve skle, společenská hra, kniha s věnováním – to je jen několik neobvyklých nápadů. Můžete také podepsat visací zámek, který společně zavěsíte na most, nebo ozdobit kameny zamilovanými větami. Jsou to symbolické maličkosti, které však o citu vypovídají hodně.

Jaký dárek na Valentýna pro něj? Pokud jde o muže, v jejich případě dominují různé drobné praktické vychytávky. Kapesní nůž, náprsenka, termohrnek, sportovní doplňky, mini model jeho vysněného auta nebo jedinečné etikety na lahve. Vstup na motokárovou dráhu nebo srdce z oblíbených sladkostí vždy zaručí wow efekt. Pamatujte, že čím méně nápadný dárek, tím větší překvapení a radost!

Originální nápad na Valentýna – jak ho ozvláštnit?

Mnoho lidí neví, jaký dárek dát své milované osobě na Valentýna. V tomto případě neexistuje žádná univerzální rada. Řiďte se vkusem svého partnera či partnerky a nezapomínejte na jejich vášně, sny a rozpočet, který máte k dispozici. Někdy stačí malá změna a výsledkem je originální nápad na Valentýna, na který bude druhá polovička dlouho vzpomínat. Dobrým nápadem je neobvyklé balení, přidání přáníčka s vyznáním lásky nebo nahrání hudebního playlistu s „vašimi“ písničkami.

Pokud jde o originální valentýnské nápady, rozhodují maličkosti. Svíčky ozdobené zamilovanou větou nebo speciálně vytvořený parfém opravdu potěší, zatímco muži dají přednost něčemu praktickému, jako jsou klíčenky s iniciálami nebo fotografie jejich druhé polovičky. Valentýnské dárky jsou především o fotografiích, které zvěčňují společné vzpomínky. Tradiční rámečky můžete vyměnit za elektronické verze nebo velkoformátové plakáty. Jedinečný popisek dá takovému dárku ještě více vyniknout!

Nápady na nezapomenutelné módní dárky

Přemýšlíte, co dát své druhé polovičce k Valentýnu? Oblečení a doplňky jsou osvědčenou volbou nejen pro milovníky módy. Mnoho značek nabízí krásně zabalené sady, včetně doplňků a ponožek. Je to ideální volba pro zapomnětlivé lidi i pro nerozhodné, kteří mají problém koupit milované osobě ten správný dárek. Navíc si nemusíte dělat starosti s ozdobným balením a někdy ani s romantickým „zamilovaným“ podpisem.

Jaký je nejprodávanější předmět na Valentýna? „Twin“ mikiny, trička a čepice, které jsou vyrobeny speciálně pro páry, jsou oblíbené hned vedle spodního prádla a hodinek. Pánům doporučujeme darovat sportovní předměty, protože ty se vždycky hodí, zatímco ženy potěší nové kabelky a šperky. Trička s oblíbenou kapelou, klíčenky a výrobky z limitovaných kolekcí – i ty potěší mnoho lidí. Na Answear.cz najdete spoustu věcí, kterými potěšíte nejen svou drahou polovičku, ale i sebe.

Řešíte dárek na poslední chvíli? Pořád můžete stihnou vytvořit nějaký osobitý kreativní dárek do kterého schováte třeba poukázku do oblíbeného obchodu.

Přečtěte si další článek