Čtení na < 1 min 26 Dub 2018

VYHRAJTE JÓGA VÍKEND NA HORÁCH

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Soutěžte s námi o dvě místa na Víkend s jógou na horách ve Svatém Petru.

Pod vedením lektorky Veroniky Carmanové se můžete zrelaxovat v hotelu Adam a užít si ničím nerušený pobyt v přírodních krásách Krkonoš.

Kurz se koná od pátku 14. do neděle 16. září 2018.

Jaký je soutěžní úkol?

Vyfoťte se ve své nejoblíbenější jógové pozici a zveřejněte fotografii na svém instagramovém účtu. Fotografie musí být označená hashtagy #SportIsTheAnswear, #WeAreTheAnswear a @answear_cz.

Pozor, abychom váš příspěvek viděli a mohli jste se do soutěže zapojit, musíte mít veřejný instagramový účet.

 

Do kdy soutěž trvá?

Do soutěže se můžete zapojit od 23. dubna do 31. května 2018. Výherce oznámíme v pátek 15. června 2018 na této stránce a našich sociálních sítích. Autora nejpovedenější fotografie budeme také kontaktovat na síti Instagram Direct zprávou.

 

Chcete se dozvědět více o Veronice, která Vás víkendem provede?

Podívejte se na video o jejích jógových začátcích.

Účastí v soutěži souhlasíte s ustanoveními soutěžních pravidel a se zpracováním a používáním osobních údajů poskytovaných společností Wearco Sp. z o.o. ul. Na Zjeździe 11, 30-527 Kraków (KRS: 0000414701) v souladu se zákonem ze dne 29. srpna 1997 o ochraně osobních údajů (věstník zákonů z roku 2016, položka 922 v platném znění) k vedení soutěže, vypořádání soutěže a věnování výherních cen. Osobní údaje budou použity pro marketingové účely pouze tehdy, pokud vyjádříte svůj samostatný souhlas.

Přečtěte si další článek