Čtení na 3 min 03 Kvě 2024

Výjimečný jarní look s kolekcí SUIT ME TENDER

Autor: Katka
Čtení na 3 minuty

Značka Answear.LAB nám ukazuje nový pohled na dámské obleky a šaty. V nové kolekci SUIT ME TENDER tak najdete celou řadu originálních střihů, které doplní váš jarní šatník.

Nadčasový trend dámských obleků

Není pochyb o tom, že dámské obleky jsou trendem letošního jara. Klasické komplety a jejich různé variace se objevily na přehlídkových molech nejvýznamnějších módních návrhářů. Značka Answear.LAB, která se inspirovala světovými trendy, představuje klasický oblek v nových stylistických verzích. „Nadčasové střihy v kvalitních materiálech a neutrálních barvách umožňují mnoho stylových kombinací,“ vysvětluje Sylwia Jaskulska, hlavní návrhářka značky.

Oblečte obleky neokoukaným způsobem a vytvořte si originální jarní outfity. Vyberte si oblíbené kousky tohoto elegantního stylingu a slaďte je s lehkým a vzdušným oblečením. „Například košili můžete obléct místo blejzeru a kombinujte ji s krajkovými kalhotami nebo si vyberte sako s bermudami jako ve filmu „Pretty Woman,“ dodává Sylwia Jaskulska.

„Chtěli jsme dát ženám velkou volnost, tedy oblečení, které si snadno přizpůsobí svému stylu, protože jaro a nadcházející léto jsou spojeny se svobodou,“ dodává Agnieszka Pruchnik, ředitelka značky Answear.LAB.

Obleky ve stylu 70. let.

Tento model je letos na jaře nejoblíbenější. Vyznačuje se sakem vypasovaným do pasu a ultra dlouhými kalhotami, které se od kolen jemně rozšiřují. Každá milovnice módy se v tomto kompletu bude cítit výjimečně. Zajímavý střih zdůrazňuje přednosti a proporce postavy. Doplňte ho velkou kabelkou, brýlemi s kočičími obroučkami nebo náušnicemi ve tvaru kapek.

Retro pruhovaný vzhled

Proužky nikdy nevyjdou z módy. Jsou spojovány s estetikou minulých let a elegantními pánskými obleky. Jedním slovem jsou synonymem pro eleganci. Současné interpretace tohoto klasického vzoru přinášejí do dámských šatníků svěžest. Například pruhované obleky v bílé nebo écru barvě se skandinávským nádechem, které jsou stejně stylové jako ležérní.

Dámské lněné obleky a pastelové barvy

Nejpraktičtější jarní volbou je lněný oblek. Len absorbuje vlhkost a zároveň zůstává chladný na dotek. Tento vzdušný materiál oceníte hlavně v teplejších dnech. Lněný oblek je skvělou módní volbou do práce i na neformální večerní vycházky. Během této sezóny budou trendy lněné obleky v pastelové paletě barev. Obzvláště oblíbené jsou dámské obleky v odstínech modré.

Obleky můžete nosit i v létě

Ačkoli obleky nejsou většinou spojovány s letní módou, tuto sezónu je s radostí oblékneme i v teplejších dnech. V souladu s trendem „z města na pláž“ si vybírejte střihy, které se hodí jak do města, tak na pláž. Kombinace šortek, saka a košile je skvělou volbou. Další stejně vzdušnou a poutavou soupravou je kimono kombinované s kalhotami se zajímavým potiskem.

Jaro ve stylu Pretty Feminine

V kolekci SUIT ME TENDER najdete šaty inspirované velmi populárním trendem Pretty Feminine. Jedná se o vzdušné střihy s volánky nebo řasením, které zdůrazňují ženskou krásu. Mezi takové kreace patří košilové šaty z bavlny a jemného popelínu. Jsou to elegantní a mimořádně pohodlné kousky.

Kromě bavlny a popelínu jsou šaty z kolekce Answear.LAB vyrobeny ze vzdušných šifonů, mušelínu, lnu a viskózy. Kvalitní materiály a módní pastelové barvy připomínají slunečné jarní dny. Vzdušné šaty lze kombinovat s balerínami, žabkami nebo lodičkami na podpatku. Outfit doplňte klobouky, nebojte se experimentovat s jejich střihem a barvou.

Přečtěte si další článek