Čtení na 2 min 27 Zář 2019

WESTERN STORY – JAKÝ JE PŘÍBĚH NOVÉ KOLEKCE ZNAČKY ANSWEAR?

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Podzim má mnoho podob. A když se zadaří, může být romantický i půvabný zároveň! Western Story je nejnovější kolekce značky Answear, která vám usnadní moderně zahájit další sezónu.

Western Story je příběh plný tajemství a romantismu. Inspirací pro vytvoření této kolekce byl boho styl, jehož estetika přímo vybízí k nošení během prvních dnů babího léta. Základem jsou vzorované šaty ze šifonu nebo viskózy, vyšívané halenky, košile a samozřejmě svetry i vesty s výraznou strukturou. Nechybí ani květinové motivy či lidové grafiky, které spolu s motivy paisley vytvářejí atmosféru starých časů, ale zároveň jsou v souladu se současnými trendy, které zazněly na přehlídkových molech. Návrháři mysleli i na chladnější počasí, proto v kolekci nemohou chybět měkké bundy z plyšové kožešiny. Western Story je plná odstínů růžové, šedé a bílé, tvořící jemnou paletu dýchající romantismem. Burgundské prvky propůjčují zase nádech podzimu.

Kolekce Answear je vhodná na různé příležitosti. Můžete obměňovat vrchní kousky spolu s ostatními oděvy a vytvářet si tak rozmanité typy vrstvení. Takže milovníci nonšalantních a bezstarostných stylingů si v ní pro sebe určitě něco najdou. Popusťte uzdu fantazii, vyhrajte si s potiskem a barvami a získejte jedinečný vzhled. Stojí to za to!

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek