Čtení na 4 min 03 Říj 2019

BUNDY A KABÁTY NA PODZIM 2019! 5 MODELŮ, KTERÉ ROZHODNĚ MUSÍTE MÍT

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Pokud ještě stále hledáte, do čeho se zachumlat během chladných podzimních dní, přinášíme vám wish list pěti horkých typů, které se dostaly na vrchol této sezóny.

Teddy bear „chlupatý medvědí“ kabát

Pamatujete si ještě ten pocit, když jste jako malá holčička objímala plyšového medvídka? Nyní můžete opět procítit tuto bezstarostnou a idylickou emoci – i když už ne díky medvídkovi, ale krásnému plyšovému kabátu. Kožíšek vyrobený z krátké, huňaté kožešinky je přesně jako plyšová hračka. A proto ho budeme stejně milovat a samozřejmě se ho nebudeme chtít vzdát! Poskytne nám nejen teplo, takže nám už nebude vůbec zima, ale i jedinečný look, který nás bude hřát u srdce právě v chladných dnech. Plyšový kabátek si můžete pořídit v rozmanitých barvách. Přičemž nejžádanějšími jsou odstíny hnědé a béžové, kdy velmi vyhledávanou se stává barva pražené mandle.

ANSWEAR / MANGO / VERO MODA / HAILY´S / ANSWEAR

Károvaný kabát

Tento vzor je hitem sezóny: nestačí, že se dodává ve všech možných variantách, ale objevuje se téměř na každém prvku oděvu. Kostkovaný kabát má šanci stát se nejsilnějším kouskem vašeho šatníku. Můžete ho nosit ve verzi káro od hlavy po paty, jak navrhl Chanel, nebo jej můžete klidně zkombinovat s neutrálním oblečením. Bude to vypadat krásně ve všech směrech. Nezapomeňte dodržovat proporční harmonii: velké kárované vzory vypadají nejlépe na dlouhých kabátech ve stylu oversize.

MEDICINE / VERO MODA / ANSWEAR / MEDICINE / ANSWEAR

Bunda s ovčí kožešinkou

Může to být denim, semiš nebo kůže, ale nutně s jedním velmi důležitým módním elementem: ovčí kůže nebo kožešina, která vám zaručí nostalgický retro vzhled! Kožešinové prvky jsou aplikovány primárně na límci, ale mohou se také použít i jako podšívka celé bundy. Tak se uplatní nejen jejich dekorativní funkce, ale především získáte tepelnou izolaci v zimních dnech.

VERO MODA / LEVI´S / VERO MODA / LEVI´S / ONLY

Metalická bunda

Dostaly jste chuť na něco „streetwear“? Pokud jsou kárované kabáty a kožešiny pro vás příliš elegantní, vsaďte na něco moderního, v mladistvém duchu. Vyrazte do ulic, kde budete nepřehlédnutelné, protože vše hovoří ve prospěch těchto ultramoderních kabátů: moderní střih, pohodlné předimenzování, zajímavá barva, pohodlné nošení a teplo. Pokud máte rády sportovně-futuristický styl, nemáte s tímto hitem, co ztratit.

SILVIAN HEACH / SILVIAN HEACH / ICEBERG / LEVI´S / MEDICINE

Maxi prošívání

Komfort je na každém kroku a ve velkém stylu! Donedávna byly prošívané bundy nezbytností v šatníku každého trendsettera. Dnes tyto bundy nahradíme prošívanými kabáty. Dlouhé svrchní oděvy jsou dosti volné a často obohacené extravagantními prvky, jako jsou velké vycpané límce nebo kapuce. A změnily se i prošívané tvary! Horkou novinkou jsou čtverce a obdélníky, či jiné geometrické tvary, které dokazují, že si ráda hrajete s módou.

DIESEL / ANSWEAR / PEPE JEANS / FILA / GUESS JEANS

Přečtěte si další článek