Čtení na 3 min 16 Srp 2018

ZBAVTE SE NUDY V NEJPOPULÁRNĚJŠÍCH TENISKÁCH SEZÓNY!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Tenisky jsou nepochybně jsou hitem posledních let. Dopřejte si čas a podívejte se, které modely jsou v současnosti na vrcholu, a najděte si ten pravý pro sebe!

Aktuálně vedou na žebříčku módních hitparád. Pevně ​​si drží své prvenství jak v designu, tak i v pohodlnosti, kterou svým majitelkám poskytují. A právě proto jejich popularita roste kosmickou rychlostí. Věk, výška ani pracovní pozice nejsou pro jejich rozmanité užití žádným omezením ani překážkou. A věřte, tenisky nejsou obyčejné, nejsou ani nenápadné, a už vůbec nejsou nudné!

Právě současná scéna módního světa dává vyniknout jejich kreativnímu provedení, původnímu vzoru i šíleným kombinacím barev a materiálů. Každopádně, přesvědčte se o tom sami. Pokud po nich sáhnete následující modely upoutají pozornost vašeho okolí kamkoliv se jen pohnete!

Druhý rozměr – logománie

Dokonce i ty minimalistické tenisky získají jiný drajv, díky tomuto doplnění. Samozřejmě, mluvíme o logu, které, čím je větší a odvážnější, tím lépe. Přestože v minulosti byl viditelný emblém brandu znakem snobizmu, v této sezóně viditelné logo není znakem marnosti, ale spíše ukazatelem trendu, protože víte, co se právě nosí. A návrháři tento okamžik brilantně využívají. Umísťují je doslova všude – na přední i na zadní stranu, na boční části tenisek, a dokonce nevynechají ani tkaničky či podrážky. Logománie se stala současným šílenstvím!

DIESEL / LOVE MOSCHINO / PUMA / CALVIN KLEIN

Cool nové trendy tenisek

Logománie vám nestačí? Chcete být v centru pozornosti a doslova zářit? Vyberte si tedy tenisky posázené flitry, výrazné svým leskem, holografickými prvky nebo ty z kovového materiálu. A přestože působí příliš avantgardně, jsou vhodné nejen na sportovní a neformální stylizace, ale můžete je zkombinovat i s elegantními šaty nebo si s nimi užít pořádnou párty.

SKECHERS / LIU JO / LOVE MOSCHINO / NIKE

Gigantické podrážky

Zacházení do krajností je dnes módní nejen při použitých materiálech nebo prvcích, ale i při tvaru tenisek. Stačí si jen vzpomenout na takzvané „ošklivé tenisky“ inspirované obuví z 80. a 90. let. Tento trend inspiroval designéry, aby vytvořili tenisky na masivních a výrazných podrážkách. Barevné nebo vzorované platformy, zvlněná nebo zoubkovaná podrážka jsou vhodné jak pro ženy, tak i pro muže. Kromě estetické hodnoty přidávají i několik centimetrů navíc a opticky pomáhají zeštíhlit postavu. A to stojí za to, abyste se nechali od nás přesvědčit a jednu takovou vychytávku si do svého botníku ulovili.

PUMA /NIKE SPORTSWEAR / LIU JO / TRUSSARDI JEANS

Tenisky jako ponožky

Můžete kombinovat ponožky a boty? Ano, samozřejmě! Stačí jen připomenout, že jde o trend z minulého roku. A právě teď přišel čas na něco podobného i pro tenisky. Pokud se vám nepodaří najít model, kde můžete navléci dlouhou ponožkou zakrývající kotník, můžete vsadit na kratší verze. Tenisky s krátkou ponožkou, vyrobené z prodyšné síťoviny a pleteniny dokonale odpovídají vaší nožce, a navíc jsou lehké a ideální pro horké letní dny.

NEW BALANCE / ADIDAS ORIGINALS / ADIDAS ORIGINALSNIKE 

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek