Čtení na 2 min 13 Srp 2018

LETNÍ VÝBAVA – VERONIKA, WWW.VERONIKAD.COM

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Léto je v plném proudu a krásné počasí vyzývá k cestování, odpočinku, ale i návštěvě festivalů a venkovních party! A co si s sebou přibalit? Tady jsou mé tipy, na co rozhodně nezapomenout.

Cestování

Většina z nás v létě ráda utíká na dovolenou k moři, trochu si odpočinout z toho rozpáleného města. Ať už máte rádi aktivní či línější dovolenou, v kufru Vám určitě nesmí chybět následující.  Pohodlné žabky a tenisky na výlety po okolí, podpatky nechte doma, stejně je za dovolenou vytáhnete jen jednou, a ještě budete prskat na nepohodlí. Pak už si vystačíte jen s pár letními šatičkami z příjemného a kvalitního materiálu, plavkami a kraťasy a jste ready to go!

MANGO / ANSWEAR / ADIDAS ORIGINALS / HAVAIANASANSWEAR

Festival

Léto je plné festivalů, a i v srpnu se jich koná takové množství, že by byla škoda některý nenavštívit! Tady mluvím z vlastní zkušenosti, když řeknu, že první položkou na Vašem seznamu při balení by měly být odolné boty, které zvládnou i nějakou tu letní bouřku! Pokud seženete i pláštěnku, tím lépe. Na festivalu se kreativitě meze nekladou, ale v kraťasech, triku nebo košili a nějaké cool bundě na večer, Vám bude stejně nejlépe.

ANSWEAR / MANGO / ANSWEAR / LEVI´S / ANSWEAR

Relax

Rádi v létě utíkáte do přírody, třeba na chatu? Tak to máte balení úplně nejjednodušší. Pohodlné tepláky, tenisky, velká mikina, spoustu knížek a seriálů do zásoby a můžete vyrazit. Tak, jak se rozhodnete trávit léto?

DIESEL / ROXY / ROXY / DAKINE / ANSWEAR

Přečtěte si další článek