Čtení na 3 min 20 Zář 2018

ZPĚT DO PRÁCE – JAK SI VYBAVIT ŠATNÍK

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Nastal konec léta a s ním i návrat do pracovní reality. Nenechte nic náhodě a s příchodem prvních podzimních dnů si vytvořte elegantní, hezké a nenáročné stylingové variace do vaší kanceláře.

Návrat do práce bývá náročný, zejména pokud jste poslední týdny trávily na slunné pláži, putovaly po horách nebo obdivovaly okouzlující pobřežní města. Bohužel vzdušné šaty, jemné sandálky, džínové šortky a slaměný klobouk je třeba prozatím umístit na dno šatníku. Nyní přišel čas pro osobitý look do kanceláře. Co byste si tedy měly pořídit do svého šatníku, abyste s noblesou vkročily mezi své kolegy, ale nevypadaly přitom fádní a jednotvárné? Nechte se inspirovat našimi nápady!

ONA:  SAKO ONLY / KALHOTY ONLY / KABÁT MARC O´POLO / HALENKA JACQUELINE DE YONG / KABELKA ANSWEAR

ON:  SAKO SELECTED / KALHOTY  PEPE JEANSKOŠILE ONLY & SONS

 

Neobvyklá bílá košile

Bílá košile „symbol nadčasové elegance“ je pro kancelářské prostředí přímo stvořená, přestože její klasika vás už trochu nudí. Nic vám ale nebrání, abyste si tento kousek trošku „refrešli“! Váš vzhled může být stále módní a zároveň do daného prostředí velmi působivý. Pořiďte si proto bílé oversize košile, které můžete kombinovat s úzkým spodním dílem. Zaměřte se i na módní aplikace, výšivky, krajku i ozdoby. A nakonec si bílou košili vychutnejte se žlutou bundou nebo zářivě červeným kardiganem.

KOŠILE GUESS JEANS / KOŠILE ONLY

Síla pracovního dress codu

Pokud chcete na své okolí v práci působit autoritativně a nezávisle, vsaďte na power dressing. Tento trend byl propagován v 80. letech minulého století a čerpal především z pánské módy. Dámské kostýmy, bundy se zvýrazněným pasem a rameny, široké kalhoty s vysokým pasem a k tomu klasické roláky. Tyto fashion kousky vám pomohou dodat pocit profesionality i potřebné důvěryhodnosti. A opět doporučujeme, abyste si vyhrály i s jasnými podzimními barvami, které ještě více podtrhnou vaši činorodost.

KOŠILE TOMMY HILFIGER/ SAKO ONLY / KALHOTY ONLY / LODIČKY MANGO / NÁUŠNICE MANGO

SVETR SILVIAN HEACH / HALENKA JACQUELINE DE YONG / KALHOTY ANSWEAR / KABELKA SILVIAN HEACH

KABÁT ANSWEAR / KOŠILE SILVIAN HEACH /LODIČKY SOLO FEMME / KABELKA NOBO / BEKOVKA ANSWEAR

 

Zaměřené na detail

Neexistuje ideální styl pro pracovní dress code bez kvalitních módních a stylových doplňků. Dámy, investujte do kabelek: trapézové modely a kabelky ve tvaru pošťácké brašny obohacené o ozdobné spony vnášejí nádech konzervativního kancelářského stylu. A podobně je to i s botami – namísto klasických černých vysokých podpatků si můžete vybrat lodičky s masivním podpatkem, nebo boty s aktuální módní špičkou. Nezapomeňte samozřejmě na šperky – minimalistické zlaté a stříbrné budou doplňovat skvěle doplní každý váš pracovní outfit. Dbejte však na celkovou harmonii a vyberte si vždy jen jeden extravagantní doplněk.

 

KOŠILE SILVIAN HEACH / SUKNĚ GUESS JEANS / BEKOVKA ANSWEAR / KABELKA GUESS JEANS / KABELKA GUESS JEANS / NÁUŠNICE MANGOLODIČKY GUESS JEANS

HALENKA SILVIAN HEACH / KABELKA SILVIAN HEACH / KABÁT ONLY / KOZAČKY MANGO

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek