Čtení na 3 min 09 Pro 2021

2GETHER = BETTER! Doporučte nás svým přátelům a objevte radost ze společného nakupování

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Čím více, tím lépe! Zapojením se do našeho doporučujícího programu 2GETHER = BETTER můžete vy i vaši přátelé počítat s dalšími výhodami. Podívejte se, jak to funguje!

Líbí se vám Answear? Doporučte jej svým přátelům, rodině a všem, se kterými chcete sdílet výhodné nabídky a inspirace v reálném životě i online. 2GETHER = BETTER je náš nový program, ve kterém zdvojnásobujeme radost z nakupování a přesvědčujeme vás, že ty nejlepší společné chvíle zažijete se svými blízkými. Pokud doporučíte náš obchod svým přátelům, můžete počítat s atraktivními akcemi. Lidé, které máte rádi, dostanou 25% slevu na první objednávku a jakmile nakoupí, získáte další 25% slevu pro sebe.

Co je program 2GETHER = BETTER?

Pravidla programu 2GETHER IS BETTER jsou jednoduchá:

Ve svém zákaznickém účtu, v záložce „Doporučit známému“, naleznete jedinečný odkaz. Zkopírujte ho a pošlete osobě, které nás chcete doporučit, čímž jí připravíte překvapení.

Prostřednictvím tohoto odkazu si váš známý může zřídit účet na Answear.cz – po jeho aktivaci obdrží e-mailem 25% slevu na svůj první nákup (platí pro nezlevněné zboží). Nyní se může vydat na nákupní lov a prohlédnout si naši bohatou a rozmanitou nabídku. Určitě v ní najde něco super!

Jakmile váš známý udělá první objednávku a použije kód, dárek dostanete i vy! Vážíme si, že nás doporučujete, a proto získáte 25% slevu na produkty, které nejsou zlevněné.

Nezáleží na tom, jestli nakupujete rozvážné nebo spontánně. Vy i váš přítel máte na uplatnění kódů 30 dní – to je dostatek času na to, abyste si prohlédli náš sortiment, využili akce a našli ty správné produkty.

Úspěšné nakupování? Pouze s přáteli!

Váš jedinečný odkaz je opakovaně použitelný, takže do našeho doporučujícího programu můžete zapojit přátele, rodinu a kolegy – všechny, které chcete překvapit nebo jednoduše jim doporučit Answear. Pokaždé na vás a vašeho nového přítele čekají atraktivní slevy, spousta svěžích inspirací a ještě více zábavy, protože nejlepší je bavit se spolu, to platí i pro módu. Nejenže uděláte radost svým blízkým, ale výhody získáte i vy – s každým úspěšným doporučením na vás čeká další 25% sleva na produkty, které nejsou zlevněné.

Přečtěte si další článek