Čtení na 2 min 13 Kvě 2022

Art Food Inspirations – soutěž o nejlákavější fotografie právě začíná!

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Přidejte se k nám ke stolu – zveme vaši uměleckou duši na jedinečnou hostinu, při které uspokojíte své estetické cítění a vkus. Tématem 3. ročníku naší mezinárodní fotografické soutěže je jídlo.

O jídle se dá mluvit donekonečna – koneckonců je to jedna z povinných součástí našeho života, která může být chutná, uspokojující, inspirující a… krásná. Chceme společně vytvořit velkolepou galerii chutí. Uchvátit smysly, vzbuzovat obdiv a rozkoš jako v případě těch nejlepších mistrů kuchařského umění (což ostatně může být umění s velkým „A“). Přidejte se k nám, zachyťte to, co si podmaní naše srdce i žaludek a především nás okouzlí vizuálně.

Soutěž plná lahůdek

Mezinárodní fotosoutěže Art Food Inspirations se může zúčastnit každý, soutěžní úkol je jednoduchý. Vše, co musíte udělat, je zachytit své kulinářské inspirace, ukázat, jak vám chutná svět, a nahrát fotku nebo video na svůj Instagram s hashtagy #foodspirationcz, #answear_cz a označit náš profil @answear_cz. Nezapomeňte v popisku uvést stručný příběh, který se za soutěžním dílem skrývá. Oceníme vše, jak vaše trápení ve vlastní kuchyni, pestré lahůdky místního trhu, tak vynikající pokrmy z té nejlepší restaurace. Autoři nejlepších fotografií či videí mají šanci vyhrát jedinečné ceny – hlavní cena: 15 000 Kč v hotovosti, další ceny: 5 x poukázka v hodnotě 1 500 Kč na nákup na Answear.cz. Soutěžní příspěvky je možné přihlašovat do 30. června 2022!

Inspirujte se těmi nejlepšími

Ani tentokrát vás nenecháme na vaše kreativní nápady samotné. Inspiraci najdete na profilech ambasadorek soutěže, které jsou tentokrát rovnou čtyři. Na krásné fotky, které zachycují lákavé pokrmy a produkty z naší kategorie Home & Decor natrefíte u Romany Böhmové alias @naskokvkuchyni. Na zdravé a výživné recepty se můžete těšit na profilu finalistky kulinářské show MasterChef Ivy Sarauerové alias @ivka_fitbake. Nádherně stylizované snídaně, brunche a další dobroty do útulného domácího prostředí naleznete u Martiny Hladjuk alias @mamachefcz. Pokud si už nevíte rady, zaručenou jistotu, že bude navařeno a napečeno máte u Aleny Kolaříkové alias @bohynekuchyne.

Přečtěte si další článek