Čtení na 3 min 24 Led 2020

3 FASHION TIPY NA STYLOVOU ZIMNÍ DOVOLENOU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Zimní prázdniny právě začaly! A bez ohledu na to, zda je strávíte na svahu, písečné pláži nebo jednoduše – ve městě, za každých okolností, můžete vypadat dobře. Podívejte se společně s námi, co by vám nemělo chybět ve vašem šatníku nebo při balení kufru na cesty.

Na horách

V zimě většina z nás, tradičně putuje do českých ale i do zahraničních středisek. Pokud si svůj odpočinek neumíte představit bez chození po horských cestách, nezapomeňte si s sebou vzít oversize svetr. Hitem sezóny jsou pastelové barvy a charakteristické prvky, jako například pletená vazba, nabírané rukávy nebo třásně. Dobře ho zkombinujete s legínami, teplými punčochami nebo minisukněmi. Abyste se pohodlně mohly dostat na svah a pohybovat se po zasněžených ulicích, obujte si sněhule. Čím bláznivější model, tím lépe! Flitry, třpytky, kožešiny a lakovaná kůže upoutají pozornost, ale i ten nejméně výrazný styl, dostává v symbióze s těmito materiály zvláštní charakter. Nemusíme vám připomínat, že alfou a omegou je teplý XXL kabát a doplňky, jako jsou čepice, velké šály, rukavice nebo vtipné batohy pro vaše nezbytné drobnosti.

MEDICINE / MANGO / TWINSET / HAIL´S / TOMMY JEANS

MOON BOOT / LOVE MOSCHINO / INUIKII / TOMMY JEANSMOON BOOT

Ve městě

Pokud se vám v lednu a únoru přihodí, že svou zimní dovolenou strávíte ve městě, nezoufejte, užijte si ji stejně jako kdekoli jinde. Sáhněte po chic kouscích a doplňcích, které doporučují známé IT fashion girls. Oblečte se do kožešinového kabátu s delším vlasem nebo do bundy s prošívanou srstí. Pokud si ceníte pohodlí, obujte si workerky, které zažívají come back, nebo si nazujte kovbojské kozačky. A co si obléci pod kabát? Samozřejmě, volný svetr nebo vestu, kterou můžete zkombinovat s koženými kalhotami, legíny nebo sukní. Pokud nejste zimomřiví, zahalte se do průhledných materiálů, jakými jsou organza, šifon nebo krajka, které se v této sezóně často objevují na šatech i halenkách, a to i během dne.

PEPE JEANS / GUESS JEANS / PATRIZIA PEPE / MANGO / ANSWEAR

Na pláži

Krátké dny a našedlé barvy všude kolem jsou často důvodem proč jet za odpočinkem do zahraničních destinací a strávit zimní dovolenou na slunné pláži. Pokud je to váš cíl, budete potřebovat jen prázdninové oblečení. Nejdříve si tedy vyberte plavky – právě teď si můžete koupit hezké plavkové oblečení za výborné ceny. Začátkem roku jsou již k dispozici i první jarní kolekce, díky kterým můžete doladit svůj už letní outfit. Přibalte si samozřejmě košili, pár lehkých šatů, džíny a trička. Budete také potřebovat mikinu s logem, kterou využijete okamžitě po návratu do chladného počasí. A oblečení si vezměte v odstínech modré (nejlépe z přírodních tkanin).

TOMMY JEANS / ICEBERG / LOVE MOSCHINO / VILA / GUESS JEANS

Přečtěte si další článek