Čtení na 3 min 09 Led 2020

KARNEVALOVÉ TRENDY 2020

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Přestože je již Silvestr za námi, čas zábav ještě neskončil! Tentokrát přebírá žezlo období karnevalů. A vy tak můžete strávit dny plné veselí a bujarosti. Ale ještě předtím si prohlédněte, jaké jsou aktuální karnevalové styly!

Karneval má svá vlastní pravidla. Proto i přes mrazivé počasí, nechte svá záda i ramena vyniknout pod průhlednými tkaninami nebo zvolte překvapivou délkou. Tato sezóna podporuje půvab i pohodlí a umožňuje připravit outfity, ve kterých se budete cítit komfortně. Ať už v kalhotách nebo v šatech – dobrá zábava je možná v každé situaci.

Nejmódnější šaty na karneval 2020

Bez správného výběru oblečení není úspěšný ani Silvestr ani karneval. Nechte si čas, abyste si zvolily pro sebe ten správný look, kterým se budete prezentovat ať už na neformální zábavě, firemním večírku nebo na jakékoliv oslavě, kterou jste si naplánovaly během karnevalové sezóny. Můžete vsadit na jistotu, jakými jsou flitrové nebo semišové šaty. Tato sezóna se pyšní komplikovanějším vyhotovením: různé záhyby, puffové rukávy … Pokud hledáte něco jednoduššího, vyzkoušejte například kožené šaty, které vytvoří divoký, ale trochu také tajemný vzhled. Nebojte se sáhnout ani po kouscích s prvky organzy, krajky a jiných průhledných látek – v zimě jsou to ty největší vychytávky!

ANSWEAR / PATRIZIA PEPE / ANSWEAR / GUESS JEANS / MISS SIXTY

Co jiného místo karnevalového oblečení?

Móda se každým rokem stává stále více unisex a málokdo je dnes překvapen kalhotami na zábavách. Pokud šaty nejsou vaší doménou, nezapomeňte, že se můžete dobře odreagovat právě i v kalhotách nebo overalu. Věnujte přitom pozornost třem modelům: kůže, vojenský styl a skandinávský minimalismus. Cokoli z koženého materiálu působí velmi sexy a zároveň zdůrazňuje postavu. Vojenské kalhoty nemusí být jen příležitostné – stačí si vybrat model vyrobený z mírně lesklého materiálu a doplnit ho jemnou halenkou. Kalhoty se širokými puky dokonale zdůrazňují pás a v kombinaci s vysokými podpatky prodlužují nohy. Noste je například s flitrovou bundou a hedvábným topem nebo s bílou košilí.

TALLY WEIJL / ANSWEAR / PINKO / ANSWEAR / VERO MODA

Párty kabelky

Kromě šatů, kalhot a halenek na párty nesmíme zapomenout i na doplňky včetně kabelek. Na co zaměřit vaši pozornost? Miniaturní taštičky jsou stále v kurzu, v neobvyklém tvaru a ozdobené šperky. I když do ní můžete vložit jen rtěnku a kreditní kartu, garantujeme, že si ji každý všimne. S rostoucím zájmem o vintage styl se zdobené kabelky vrátily do popředí. Jsou charakteristickým prvkem šatníků našich babiček a hodí se jak k modernímu, tak i k retro stylu. Kromě toho jsou kabelky v roce 2020 obohacené o kožené třásně, peří nebo lesklou texturu.

GUESS JEANS / KARL LAGERFELD / KAZAR STUDIO / TOMMY HILFIGER / PINKO

Přečtěte si další článek