Čtení na 3 min 17 Led 2019

4 TRENDY, KTERÉ VÁS V ROCE 2019 UCHVÁTÍ

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Nový rok s velkým třeskem a ohromujícími oslavami teprve začal, ale my vám už předpovídáme, jaké trendy budou dominovat v roce 2019. Inspirujte se naším fashion průvodcem, který bude vládnout v módním světě!

Ačkoli mají mrazivé dny svou nadvládu a jaro ještě zdaleka neklepe na dveře, milovníci módy, módní guru ale i ti, pro které je image vizitkou, by už měli začít sahat po nových, svěžích kouscích, které budou v sezóně 2019 horkými favority. Módní mola i výstavní instagramové skříně slavných blogerů nám ukázaly první „vlaštovky“ již na podzim.

Hadí vzor

Zvířecí vzor je stále v kurzu! Zatímco v loni slavil svůj návrat panter, tentokrát se pozornost obrací na hadí design. Šedé, stříbrné, červené nebo béžové barevné škály se nenacházejí pouze na botách a kabelkách. Naberte odvahu a sáhněte po tomto vzoru i na halenkách, vzdušných šatech, cigaretových kalhotách nebo sukních. Hadí vzor se dobře kombinuje s neutrálními doplňky, které jej krásně zjemní. Získáte tak mladiství look jakož i uznání od okolí za nejaktuálnější styling roku.

ONLY /ONLY /MANGO /MANGO

JACQUELINE DE YONG / JACQUELINE DE YONG / NOISY MAY / LIU JO

Nostalgie

Pokud vás uchvátila 90.léta, nebo máte chuť cítit se jako bláznivý teenager z osmdesátek, či snad zajdete ještě dál k retro stylu let šedesátých, cokoliv si na sebe obléknete, budete za hvězdu. Trendy pro rok 2019 přejí nostalgii. Vše, co kdysi bylo módní a udělalo dojem, je právě teď povoleno. Pokud jste ještě nenakupovali, nezoufejte, možná některé kousky nebo doplňky, které budou hrát na jaře prim, objevíte ve své skříni: jako například tenisky s masivní podrážkou, manšestrové kalhoty, šaty s psychedelickými vzory, batikovaná trička i barevné sportovní soupravy.

DIESEL / LIU JO / PINKO / KARL LAGERFELD

LIU JO / TOMMY JEANS / PINKO / TRUSSARDI JEANS

Opraný denim

Po triumfu džínsů a tmavomodrém denimu s vyvýšeným pasem, přišel čas na modrý opraný denim. Sluncem vytahaný materiál se stal hitem i mezi zvučnými designéry, jako například Isabel Marant. Světlé džíny, over size bundy a prošoupané sukně budou v teplých jarních měsících tím pravým ořechovým. Překvapte každého již nyní a předveďte okolí, že víte, co se v módě děje.

LEVI´S / TOMMY JEANS / LEVI´S / DIESEL

LEVI´S / ONLY / LEVI ´S / LEVI´S

Udržitelná móda

V roce 2019 se bude velebit nejen módnost, potisk, barvy, dekorace, ale i přístup dané značky k ekologii. Vzhledem ke změnám klimatu se stále více věnuje pozornost tomu, co nosíme a jaký je proces výroby. Takže oblečení a doplňky značek, které při své produkci berou na zřetel i životní prostředí, se budou těšit velké oblibě. Trička z recyklovaných materiálů, organické bavlny nebo umělé kožešiny jsou již dnes upřednostňované mezi mnohými influencermi.

G-STAR RAW / TIMBERLANDG-STAR RAW / TIMBERLAND

DIESEL / PEPE JEANS / G-STAR RAWG-STAR RAW

Přečtěte si další článek