Čtení na 4 min 08 Led 2019

STAŇ SE KRÁLOVNOU PLESU! TRENDY PRO ROK 2019

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Čas večírků pokračuje, víte, jak se správně obléci a které doplňky podtrhnou váš vzhled? Nahlédněte do našeho velkého plesového průvodce!

Maxi šaty pro velké plesy!

Začněte stylově, maxi šaty budou těmi pravými! Vyberte si model ve stylu hollywoodských hvězd: úzký pas, rozšířená spodní část a nesmí chybět krajka. Nebe zvolte model ušitý z lesklé látky, která dodá vašim šatům patřičný šmrnc.

ANSWEARANSWEARANSWEAR / DIESELANSWEAR

ANSWEAR / TALLY WEIJL / ONLY / LIU JO / VERO MODA

Spolehlivé malé černé

V případě, že nejste fanynkou velkých rób a nemáte ráda okázalou módu, nic nezkazíte, pokud se rozhodnete pro nesmrtelné „malé černé“, které užijete na rozdíl od večerní toalety více než jen jednou. Vyberte si takové, aby vaší postavě lichotily. Oblíbené jsou pouzdrové šaty, střižené v pase a dole rozšířené nebo se španělským lemováním. Navíc černá zeštíhluje a prodlužuje, takže ani dámy kypřejších tvarů se nemusí černé obávat. Elegantní a jednoduché modely stačí už jen doplnit výraznými doplňky: visícími náušnicemi, peněženkou nebo lesklými podpatky.

TALLY WEIJL / MORGAN / GUESS JEANS / REVIEW / MISS SIXTY

MORGAN / LIU JO / TRENDYOL / ANSWEAR / GUESS JEANS

Atraktivní krátké šaty

Zdá se vám černá příliš smutná a formální? Žádný problém. Pro vás jsou připraveny mini šaty v těch nejbarevnějších variacích! Stojí za to věnovat pozornost zejména flitrům a metalickým materiálům, které rozbouřily všechny módní mola. Taková zářivá garderoba již nevyžaduje zdokonalování, stačí ji doladit decentním doplňkem. Na vrcholu se stále drží i krajka – jemná rafinovanost tohoto materiálu je přímo stvořená pro dámy s romantickou duší.

GUESS JEANS / ANSWEAR / MORGAN / MORGAN /MORGAN

GUESS JEANSGUESS JEANS / MORGAN /ANSWEAR / SILVIAN HEACH

Alternativní duo: halenka a sukně

A teď něco pro všechny dívky, které nastavují nové trendy. Šaty nemusí být tou jedinou volbou. Na plese vyniknete i s klasickou kombinací – halenka a sukně, samozřejmě jen za předpokladu, že jejich provedení bude z vysoce kvalitních a elegantních materiálů. Zásadní roli zde hraje i výběr bot. Pokud sáhnete po jednoduché saténové halence s krátkým rukávem nebo krajkou, doplňte ji sukní z pevného materiálu nebo ze vzdušného tylu. Pamatujte také na důležité pravidlo: pokud si zvolíte dolní část oděvu s výrazným vzorem nebo texturou, vršek ponechte hladký – a naopak!

ANSWEAR / PIECES / MANGO / ANSWEAR / NOISY MAY

JACQUELINE DE YONG / PINKO / MEDICINE / ANSWEAR / MEDICINE

Máte odvahu nosit kalhoty?

Pokud si bez kalhot, kterým jste oddaná po celý rok, neumíte představit ani plesy či jiné taneční zábavy, můžete si vybrat overal. Na svém vrcholu se drží už nějaký ten čas a díky rozmanitým střihovým kombinacím i luxusním materiálům je vhodnou volbou. Vyzkoušejte si například tmavý večerní model se širokými nohavicemi doplněný o šněrovací nebo flitrové aplikace. Dalším, stejně dobrým nápadem je ženský oblek, kterému dodá punc noblesy elegantní top. Ve společnosti lakovek a psaníčka s řetízkem se změní na večerní styl.

TALLY WEIJL / ANSWEAR / TALLY WEIJL / PINKO / ANSWEAR

MEDICINEMEDICINE / MANGOMEDICINEMEDICINE

Boty, ve kterých budete tančit celou noc

Plesové střevíčky musí být nejen elegantní, ale i pohodlné. Konečně… čeká vás dlouhá noc. Pokud jsou podpatky vašim každodenním chlebem, můžete v nich vykročit bez obav. K minimalistickým, čistým liniím šatů si klidně obujte lodičky se zvířecím potiskem nebo obsypané flitry či doplněné aplikacemi a pásky kolem kotníku. Máte strach z jehličkových podpatků? Nebojte se – i pro vás máme pár tipů. Dobrou službu vám udělají i jemné sandálky se stabilním ale tenkým podpatkem, který vaši postavu zeštíhlí. Odkráčet na večírek se dá samozřejmě i v balerínkách – je to ta nejpohodlnější volba. Doporučujeme vám tmavé, dozdobené přezkami, perlami nebo řemínkem kolem kotníku. A budete vypadat stylově.

GUESS JEANS / ANSWEAR / LIU JO / LIU JO / ANSWEAR

ANSWEAR / PEPE JEANS / PUBLIC DESIRE / PUBLIC DESIRE / GINO ROSSI

Přečtěte si další článek