Čtení na 3 min 12 Bře 2020

5 FITNESS FASHION KOUSKŮ, KTERÝMI SI DOPLNÍTE ENERGII

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

S jarem přicházejí nové výzvy. Ty sportovní, si žádají něco nového, co by v šatníku každého milovníka pohybu nemělo chybět. Představujeme vám, „must have“ oblečení, ve kterém můžete bez obav vyrazit do posiloven, tělocvičen či jiných outdoorových prostorů.

Sportovní podprsenka

Nezáleží na tom, zda intenzivně běháte nebo cvičíte jógu – o vaši páteř i prsa byste se měly postarat, a to díky vhodnému oděvu. Umožní vám to právě sportovní podprsenka, která bude fungovat, jen pokud si vyberete správnou velikost. Na rozdíl od běžné podprsenky je ta sportovní, vyrobená ze speciálních materiálů a moderní design snižuje riziko nárazů a přetížení. A co víc, pohodlí při cvičení poskytují i ​​prvky, jako jsou ploché a měkké švy nebo nastavitelné popruhy – při hledání té pravé, myslete i na tyto detaily.

UNDER ARMOUR / DESIGUAL SPORT / UNDER ARMOUR / REEBOK / GUESS JEANS

Cvičební top

Jednoduché bavlněné tričko už nestačí na dobrý trénink. Bavlna rychle nasává vlhkost a stává se na dotek nepříjemnou. Vhodnou volbou jsou sportovní materiály s přídavkem elastanu, který se přizpůsobí postavě, a díky správným technologiím zůstanete delší dobu v suchu. Nic už vám nebrání trénovat na maximum. Co se týče střihu – výběr necháme na vás. Pokud chcete předvést vypracované bříško, věnujte pozornost krátkým topům, které se nedávno staly hitem. A pak si už jen stačí vybrat, zda sportovní outfit s poutavým logem nebo designem?

UNDER ARMOUR / TOMMY JEANS / CALVIN KLEIN PERFORMANCE / NIKE SPORTWEAR / ADIDAS PERFORMANCE

Legíny

Legíny jsou na jaře přímo nutností. Můžete v nich trénovat bez ohledu na počasí a na rozdíl od šortek si nemusíte dělat starosti s nedostatkem opálení. V nabídce předních sportovních značek najdete množství tipů: legíny se střihem, který klade důraz na zadek a nohy, ploché švy, které zlepšují pohodlí při cvičení nebo moderní antibakteriální materiály odvádějící vlhkost. Výrazné barvy, vzorované potisku, puntíky navíc lákají a povzbuzují k fyzické aktivitě.

UNDER ARMOUR / ONLY PLAY / GUESS JEANS / ONLY PLAY / LIU JO

Tenisky

Správné tenisky absorbují vaše nárazy a zefektivňují cvičení. Pokud vám záleží na designu a trendech, nezapomeňte, že v této sezóně se zaměřujeme na černobílou sportovní obuv, jakož i na kultovní model New Balance, Nike nebo Adidas.

NEW BALANCE / UNDER ARMOUR / ADIDAS ORIGINALS / PUMA / NIKE

Sportovní taška

Neodmyslitelný fashion element, který musí mít každý sportovní maniak. Prostorná, aby se vám do ní všechno vešlo – od tréninkového oblečení a obuvi, až po ručník, láhev vody a kosmetickou taštičku. Sportovní taška by měla odpovídat vašim potřebám a počtu věcí, které na sport potřebujete. Kromě funkčnosti se také zaměřte na design – nechte svým výběrem poutat pozornost, ať už charakteristickým logem nebo moderní kombinací svěžích barev.

NIKE / PUMA / DESIGUAL SPORT / TOMMY JEANS / PUMA

Přečtěte si další článek