Čtení na 2 min 26 Bře 2020

#CatchTheMoment – ZÚČASTNI SE A VYHRAJ SKVĚLÉ CENY

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Skrytá krása a radost z běžných věcí – představujeme vám mezinárodní fotografickou soutěž, jejímž prostřednictvím chceme inspirovat všechny milovníky zážitků k tomu, aby se podělili o to, co je baví a přináší jim dobrou náladu. Soutěž #CatchTheMoment probíhá od začátku března do konce roku 2020.

Žijeme rychle, bezmyšlenkovitě a každý den se zaměřujeme pouze na práci, studium a povinnosti. Pojďme to změnit – naučme se vidět, co je zdánlivě nepolapitelné, užívejme si každou chvíli a naučme se obdivovat jednoduché věci. Toto je myšlenka nového projektu, jehož cílem je soustředit se na každodenní krásu a obdivovat zdánlivě jednoduché a běžné okamžiky.

#CatchTheMoment je akce ve formě soutěže, která se uskuteční na Instagram od začátku března do konce roku 2020. Úloha je jednoduchá – stačí nahrát fotografie odpovídající myšlence celého projektu na profil Instagramu a označit je vhodnými hashtagy. Účastníci se každý měsíc setkají s jiným tématem, který budou moci kreativně interpretovat. Porota složená z profesionálních fotografů a módních odborníků každý měsíc vybere ty nejlepší fotografie a vítězové získají atraktivní ceny. Soutěž organizovaná ve všech sedmi trzích, ve kterých společnost ANSWEAR.com působí, podporují známí a přední influenceři z daného státu.

#CatchTheMoment  – pojďte si s námi užít chvilky, vyjadřující potěšení a radost z každodenního života.

Více informací se dozvíte zde: catchthemoment.answear.cz

#answear_cz#CatchTheMomentCZ

Přečtěte si další článek