Čtení na 4 min 28 Lis 2019

5 VÁNOČNÍCH TIPŮ NA PÁNSKÉ DÁRKY

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Nákup vánočního dárku je výzvou, která vyžaduje hodně času, odhodlání a samozřejmě nespočet hodin strávených hledáním v kamenných i online obchodech. Proto jsme se rozhodli, trochu to pro vás zjednodušit – v našem GiftStore najdete dobré rady i inspirace. Víte, jaký dárek by potěšil vašeho manžela, přítele, bratra, otce, dědečka nebo kolegu? Nabízíme vám naše vánoční tipy pro NĚJ.

Dárky do 700 Kč

Pokud hledáte levný dárek, investujte například do módní věci s vtipným nádechem, který bude sloužit obdarovanému ve vašem okolí, více než jen jednou. Může to být dárek spojený s módou, například kravata nebo motýlek nebo designérská edice vonných svíček, hrací karty či elegantní sada příslušenství pro milovníky vína a jiných alkoholických nápojů.

SCOTCH & SODA / MEDICINE / MEDICINE / SCOTCH & SODA / JACK & JONES

VIP COLLECTION / MEDICINE / MANGO / MEDICINE / MEDICINE

Podívejte se na celou nabídku >>>

Dárky do 1 400 Kč

Pokud osoba, které se chystáte koupit dárek, miluje kvalitní nadčasové výrobky, neváhejte a investujte do kožených doplňků. Minimalistická peněženka, rukavice nebo pásek se pro některé mohou zdát triviální. Pamatujte však, že zastánce mužské elegance ocení váš trefný výběr.

 

TRUSSARDI JEANS / POLO RALPH LAUREN / TOMMY HILFIGER / MANGO / CALVIN KLEIN

LEVI´S / CALVIN KLEIN JEANSCALVIN KLEIN JEANS / TOMMY HILFIGER / MEDICINE

Podívejte se na celou nabídku >>>

Dárky do 2 000 Kč

S tímto rozpočtem se můžete opravdu rozšoupnout. Při výběru dárku se však řiďte vkusem, zálibami a charakterem osoby. Pokud člověk, pro kterého hledáte dárek, rád tráví čas aktivně, obdarujte ho něčím, co bude mít sportovního ducha. Na cestě do tělocvičny mu bude užitečný batoh nebo taška … Nebo teplá čepice a masivní rukavice, které jsou ideální nejen na lyžování, ale i na procházky po horách. Streetstylový fanoušek si zase užije tričko, čepici nebo drobnost od luxusní značky.

TIMEX / CALVIN KLEIN / GUESS JEANS / TOMMY JEANSTOMMY HILFIGER

REEBOK / COLUMBIA / LEVI´S / RAINS / TOMMY HILFIGER

Podívejte se na celou nabídku >>>

Prémiové dárky

Hledáte něco speciálního? V takovém případě nejde o kompromis, věnujte dárek od renomované značky. Máte mnoho možností a vše závisí na vašem rozpočtu. Můžete vybrat károvanou šálu, originální hodinky nebo koženou aktovku. Pokud se domníváte, že doplňky jsou pouze poloviční radostí, zvolte klidně klasický zimní dárek, tedy svetr. Ale sáhněte po kvalitním materiálu a originálním designu.

DIESEL / GUESS JEANS / DIESEL / TOMMY HILFIGER TAILORED / TOMMY HILFIGER

CALVIN KLEIN / DIESEL / POLO RALPH LAUREN / EMPORIO ARMANI / GUESS JEANS

Podívejte se na celou nabídku >>>

Speciální dárky

Koupě dárku není konečná fáze. Měl by být krásně zabalený, aby se ještě více zdůraznila slavnostní chvíle Vánoc. Pokud nemáte manuální dovednosti nebo jednoduše čas, můžete zvolit hotové řešení. Některé výrobky jsou již často v elegantním obalu přímo od výrobce. Vše, co musíte udělat, je připojit jen štítek se jménem příjemce a krátkým věnováním. Můžete také použít vánoční edice – ponožky ve vtipné krabičce s potištěnými sněhuláky. A v takovém případě, budou určitě originálním a zábavným řešením už i samotné krabičky či obaly.

JACK & JONES / TOMMY HILFIGER / JACK & JONES / GUESS JEANS / HAPPY SOCKS

LEVI´S / MEDICINE / MEDICINE / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER

Podívejte se na celou nabídku >>>

Přečtěte si další článek