Čtení na 3 min 05 Pro 2019

VÁNOČNÍ STYLING, VE KTERÉM ZAZÁŘÍTE!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Před námi je prosinec, čas příjemných večírků, oslav a setkání s rodinou, kolegy nebo s přáteli. Pokud váš šatník ještě není dostatečně pestrý a připraven pro tyto situace, přicházíme vám na pomoc.

Klasika v nové verzi

Bílá košile, sako nebo kalhoty se záhybem jsou klasikou dámského šatníku nejen ve sváteční chvíli. Můžete je také využít i na párty, ale v tomto případě se odvažte. Ať to letos není nudné ani konzervativní – hrajte si se styly, vyberte si módní doplňky a nebojte se extravagantních materiálů. Podzimní károvaná bunda podtrhne ženskou siluetu v kombinaci se saténovou či plátěnou sukní. Můžete volit i bundu s koženými kalhotami a k nim krajkovou halenku – tuto dvojici doporučujeme, pokud máte ráda glamour styl a nejste fanoušky barevné palety oblečení. Dokonce i bílá košile může vypadat tak, jako byste si ji vzaly přímo z mola. Vše, co budete potřebovat, je stuha do vlasů (inspirovaná modelem Prada), ozdobná mašle namísto náhrdelníku a pohodlné boty – minimalistické mokasíny nebo streetwear tenisky.

GUESS JEANS / MANGO / MEDICINE / ANSWEAR / ANSWEAR

Šaty pro každý styl

Vánoční večírek bez šatů? Pro mnoho žen je taková představa nemyslitelná! Pro milovnice tohoto oděvu však máme hned několik návrhů – nezapomeňte, že tento kousek může být v mnoha provedeních, barvách nebo v různých kombinacích. Neexistuje dokonalý recept, co a jak. Hodně záleží na vaší povaze, na vašem stylu a samozřejmě na tématu večírku. Červená, tak typická pro Vánoce, je skvělou volbou. Perfektně budou fungovat i okázalé šaty s velkolepými volány. Pokud jste pozvány na večírek s uvolněnějším charakterem, můžete zvolit například éterický model ve stylu boho. A pokud ne červené, tak nesmrtelné, malé černé v pařížském stylu.

SILVIAN HEACH / ANSWEAR / ANSWEAR / TALLY WEIJL / RED VALENTINO

Doplňky, které vám nesmí chybět

Doplňky, jako hvězda na vánočním stromečku, korunují vaši stylizaci a rozhodují o jejím charakteru. Proto byste na ně neměly zapomenout! Sezónní trendy vyžadují, aby vánoční doplňky byly lesklé a bohatě zdobené – jako barevné koule zavěšené na stromečku. Především sáhněte po barevných kožených kabelkách – mohou být hladké v intenzivní barvě nebo pokryté malým vzorem. Nezáleží jen na materiálu, ze kterého byly vyrobeny, ale také na tvaru. Podívejte se například po kabelce ve tvaru kruhu, kbelíku nebo podkovy. K vašemu stylu neodmyslitelně patří vhodný výběr šperků – v této sezoně se vrátily perly, přestože stále dominují zlaté doplňky ve formě řetízků a náušnic.

LOVE MOSCHINO / ONLY / PIECES / PINKO / MANGO

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek