Čtení na 4 min 28 Lis 2019

5 VÁNOČNÍCH TIPŮ NA DÁRKY PRO NI!

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Hledáte dárek pro svou přítelkyni, manželku, sestru, maminku nebo babičku? My vám na jednom místě nabízíme nejen vánoční tipy, ale i něco speciálního. Vždyť hledání toho správného dárku, může být nakonec i příjemným potěšením. Podívejte se do našeho Gift Store.

Dárky do 700 Kč

Pokud si myslíte, že s omezeným rozpočtem je náročné někoho obdarovat, vyvedeme vás z omylu. Někdy stačí jen málo, aby i malá drobnost, vykouzlila našemu milovanému úsměv na tváři. Zalovte v sekci módní doplňky, které doporučují módní fajnšmekři. Mramorové pouzdro na telefon, sponky do vlasů s perlami, šperky ve formě hrubších řetízků nebo šátek, kterou si může dáma nejen uvázat kolem krku, ale použít i do účesu. S citem vybraný dárek osloví milovnice nových trendů i zástupce klasického stylu.

MANGO / VERO MODA / MEDICINE / ANSWEAR / ONLY

 KAZAR STUDIO / MEDICINE / MEDICINE / MANGO / MEDICINE

Podívejte se na celou nabídku >>>

Dárky do 1 400 Kč

Pokud hledáte vánoční image dárek, pak se zaměřte na příslušenství, které vás potěší designérským provedením, strukturou nebo tvarem. Sáhněte po šále s ozdobným potiskem, soupravě šperků zdobené zirkony nebo po kabelce s elegantním řetízkem.

GUESS JEANS / SCOTCH & SODA / GLAMOROUS / LIU JO / ANSWEAR

FOSSIL / RICHMOND & FINCH / GUESS JEANS / KAZAR STUDIO / DESIGUAL

Podívejte se na celou nabídku >>>

Dárky do 2 000 Kč

Hledáte klasický dárek ve velmi dobré kvalitě? Máte z čeho opravdu vybírat. Kožené peněženky, rukavice nebo pásky s efektní přezkou splní nejen vaše požadavky, ale i obdarovaného. V této cenové kategorii si už můžete dovolit dobře známé a respektované značky, které ocení zejména dámy určitého společenského postavení a stylu.

GUESS JEANS / LIU JO / PATRIZIA PEPE / KARL LAGERFELD / LIU JO

GUESS JEANS / CLUSE / MANGO / MOSCHINO / DESIGUAL 

Podívejte se na celou nabídku >>>

Prémiové dárky

Každá žena někdy sní o něčem krásném a výjimečném. A k Vánocům sny patří. Dárek od renomovaných prémiových značek v podobě kožené kabelky, peněženky, šátky, šperků nebo soupravy spodního prádla jsou sice velkou investicí, ale ty rozzářené oči něžného pokolení stojí za to.

LOVE MOSCHINO / TOMMY HILFIGERTWINSET / PATRIZIA PEPE / PINKO

PINKO / FOSSIL / DIESEL / CALVIN KLEIN / PINKO

Podívejte se na celou nabídku >>>

Speciální dárky

Koupě dárku není poslední fází. Než se dostane do rukou, je třeba ho ještě zkrášlit, zabalit, aby se ještě více zdůraznila slavnostní chvíle Vánoc. Pokud nemáte manuální dovednosti pro přípravu dekorativních papírů, stuh, mašlí nebo barevných tašek, můžete si vybrat již hotové řešení. Některé produkty jsou přímo od výrobce zabalené v dárkovém a elegantním obalu. Vše, co musíte udělat, je jen připojit štítek se jménem dané osoby s krátkým věnováním. Velmi oblíbené jsou například i vánoční kolekce – ponožky v zábavné krabici s potištěnými sněhuláky, kde již samotný vánoční obal, je originálním řešením.

TOMMY HILFIGER / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / GUESS JEANS / LOVE MOSCHINO 

HAPPY SOCKS / POLO RALPH RAULEN / MEDICINE / ONLY / MEDICINE

Podívejte se na celou nabídku >>>

Přečtěte si další článek