Čtení na 3 min 04 Čvc 2019

OBLEČENÍ A PRÉMIOVÉ DOPLŇKY, KTERÉ BY MĚLY BÝT V ŠATNÍKU STYLOVÉHO DŽENTLEMENA

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Navzdory vedrům je pro vás samozřejmé vypadat stále elegantně? Inspirujte se našim módním průvodcem, jaké letní oblečení, byste si měli pořídit, abyste se cítili pohodlně, ale zůstali přitom stále styloví.

Polo tričko

Jeho příběh se píše více než 100 let a stále nevychází z módy! Polo tričko z kvalitní bavlny je prodyšné, pohodlné a díky košilovému límečku je elegantnější než obyčejné tričko. Neváhejte proto a zabalte ho do svého kufru.

POLO RALPH LAUREN / LACOSTE / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / LACOSTE

Elegantní šortky

Džínové šortky jsou neformální, navíc v největším teple nejsou nutně pohodlné. Namísto toho si pořiďte šortky z přírodní tkaniny – měly by sahat ke kolenům a být se zakončenou manžetou. Můžete je doplnit koženým páskem a zdůraznit tak jejich elegantní stylovou ležérnost.

TOMMY HILFIGER / TOMMY HILFIGERTOMMY HILFIGER / SCOTCH & SODA

Sandále a mokasíny

Tenisky a žabky byste momentálně mohli uložit do spodní přihrádky vaší skříně. Nyní přichází čas pro kožené mokasíny, které jsou měkké, pohodlné a mají v sobě to „něco“. Kromě toho jsou nejen během dovolenkového výletu skvělou alternativou ke klasickým botám. Typické jsou espadrilky. Modely v kvalitním plátěném nebo koženém provedení mohou vypadat skvěle i s chinos kalhotami a bílým tričkem.

GINO ROSSI / POLO RALPH LAUREN / TOMMY HILFIGER / TOMMY JEANS / JOOP!

Klobouk

Klobouk není jen vaší ochranou před sluncem, ale i stylovým letním doplňkem. Univerzální klasikou je panama klobouk a boater, přičemž při výběru si vždy pozorně prohlédněte celou jeho vazbu. Vyčnívající kousky nebo nerovné hrany jsou nevzhledné a mohou vám mnoho ukrást z celkové přitažlivosti.

Kožená taška

Během prázdninového výletu se nemusíte omezovat jen na plátěný batoh. Pokud hledáte něco sofistikovanějšího, správnou volbou bude kožená postman taška nebo kožený batoh, do kterého se vejde vše potřebné. Navíc se k těmto šik doplňkům můžete sladit s košilí, lehkou bundou nebo bavlněnými šortkami. Pokud si k tomu ještě pořídíte i kožený pásek nebo hodinky (samozřejmě na koženém řemínku), získáte tak velmi jednotný, klasický styling.

GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / DIESEL / TOMMY HILFIGER / SCOTCH & SODA

Přečtěte si další článek