Čtení na 3 min 09 Pro 2019

PÁNSKÉ OUTFITY NA VÁNOČNÍ VEČÍRKY

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

S nesmrtelnou písní „Last Christmas“ a v záři blikajících světel se pomalu připravujeme na nejkrásnější svátky roku. Už víte, co budete potřebovat ve svém šatníku, abyste absolvovali všechny vánoční události, které vás čekají? Pokud ne, máme pro vás připraveny ty pravé „Christmas“ fashion inspirace.

Oblek v mnoha verzích

Firemní gala večeře nebo rodinná setkání vyžadují správný dresscode. Proto se oblek jeví jako nejjednodušší možnost. Vše, co potřebujete udělat, je vybrat si košili a slavnostní styling máte hotový. Pokud nechcete experimentovat, vyberte si bezpečnou, hladkou, tmavomodrou látku nebo černý model na setkání po osmnácté hodině. Chcete to rozbalit? Neříkáme ne –naopak naléháme na vás. Vyberte si oblek v netradičním odstínu, například ve vínové nebo tmavozelené. Nebo můžete upřednostnit vzor, ​​ tuto sezónu jsou módní káry jako mezi muži, tak i mezi ženami.

MEDICINE / MEDICINE / SCOTCH & SODA / MANGO / ARMANI EXCHANGE

 

Co si obléci pod sako?

Vybrali jste si sako a přemýšlíte co pod něj? První volbou je bílá košile – elegantní klasika, i když trochu formální. Pokud již víte, že váš vánoční večírek nebude tematický, vsaďte i na jinou barvu nebo si vyberte malý vzor. Košile v odstínech modré, světle růžové nebo zelené budou dobře ladit i se sakem s potiskem. A naopak – pod hladkou strukturou saka dobře vynikne košile s neobvyklým motivem: proužky, květiny nebo malá zvířata.

Ceníte si především pohodlí? Oblečte si pod bundu rolák – tento styl si pamatujte, bude vám dobře fungovat zejména při návštěvách blízkých během svátků.

SCOTCH & SODA / MANGO / POLO RALPH LAUREN / GUESS JEANS / MEDICINE

 Motýlek nebo kravata?

Je čas, abyste váš styl dotáhli pomocí doplňků. Samozřejmě, můžete přijít na sváteční párty s košilí rozepnutou pod krkem, ale pokud se rozhodnete pro elegantní vzhled, budete potřebovat něco více formálního. Kravata, je v takovém případě nejuniverzálnějším řešením. Neomezujte se však na námořnickou modrou a vínovou – můžete si vybrat například kravatu s vtipným vánočním motivem. A přestože je motýlek tak trochu z dob dávno minulých, nedávno se vrátil na scénu ve velkém stylu. Pokud se připravujete na velký příchod, vezměte si ho na sebe. A ti páni, kteří upřednostňují extravaganci, očarují něžnější pokolení hedvábnou šátkem.

MANGO / JACK & JONES / MEDICINE / ONLY & SONS / POLO RALPH LAUREN

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek