Čtení na 3 min 11 Lis 2020

Barevný podzim – objevte nejmódnější a nejradostnější barvy této sezóny

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Chceme skoncovat s beznadějí, šedivostí a nevýrazností, a proto vám představujeme nejmódnější barvy, které dodají vašim stylingům novou jiskru a přinesou do vaší podzimní skříně trochu radosti a energie. Jakou barvu si vyberete, necháme na vašem rozhodnutí.

Letošní podzim je dost smutný a ponurý, tak mu přidejme trochu barvy. Všímejme si a oceňme nejen paletu podzimních barev – ale také živé a šťavnaté, dokonce i neonové odstíny, jemné pastelové barvy i barvy spojené se zemí a přírodou. Všechno, co přináší pozitivní energii jako je radost a optimismus bude užitečné pro každého z nás nejen ve světě módy.

Živé a šťavnaté barvy

Přejeme si, aby byl listopad oděn do radosti a pohodové atmosféry. Podobná doporučení přicházejí i od návrhářů, kteří se všemožně snaží zpříjemnit chladné období. Proto nás tuto sezónu nepřekvapí mimořádně výrazné a někdy až neonové barvy převzaté z tropů. Klidně sáhněte po červené (bunda nebo kabát v této barvě bude hitem na ulici) a intenzivní malinové růžové s názvem Pink Lemonade. Hitem jsou také oranžové odstíny, například zářivá záře Amberglow – v tomto případě stojí za to obléci si svetr nebo mikinu, které v kombinaci s džínami a kozačkami oživí celý styling. Nezapomeňte na intenzivní žlutý odstín Green Sheen a hypnotizující modrou Strong Blue. Jasné barvy mohou být použity jako jeden prvek, i když navrhujeme, abyste si vytvořili outfit pomocí principů color blocking nebo jednotného celkového vzhledu.

AFTER LABEL / NOISY MAY / DIESEL

ANSWEAR LAB / VAGABOND / MANGO

NAPAPIJRI / GUESS JEANS / PROTEST

ICEBERG / LEVI´S / PROSTO

Pastelový podzim

Kdo řekl, že pastely jsou doménou jara a léta? Jemné barvy se letos objeví na podzim i v zimě. Ti, kteří milují recyklaci módy, se určitě budou těšit oblibě máty a levandule – tyto odstíny hrály prim vždy v teplých letních dnech. Za pozornost také stojí světlé šedé barvičky jako Nimbus Cloud a Sleet. Jejich lehkost a éteričnost pozitivně ovlivní i naši náladu.

ANSWEAR LAB / BRIXTON / MANGO

PEAK PERFORMANCE / ANSWEAR LAB / DR.MARTENS

MANGO / POLO RALPH LAUREN / MANGO

UNDER ARMOUR / SCOTCH & SODA / PROTEST

Všechny odstíny hnědé

S jakou barvou se vám spojuje podzim? Mnoho lidí sází na hnědou, zatímco podzimní paleta je mnohem bohatší. Stojí za to ji použít při sestavování outfitů a zároveň všechny překvapí schopností zvolit si různé odstíny příbuzných barev.

Pokud jde o hnědé odstíny, v této sezóně saháme po tmavých, teplých a výrazných motivech, jako je Burnt Henna nebo Fired Brick, a také po jemných odstínech béžové, jako je pudrová růžová Tawny Birch nebo typická pískovcová. Samozřejmě letošní barvy lze doplnit nadčasovými odstíny skořice, zlatých nebo čokoládově hnědých odstínů.

ANSWEAR LAB / CALVIN KLEIN / ANSWEAR LAB

MANGO / DR.MARTENS / SPORTMAX CODE

SCOTCH & SODA / LACOSTE / WRANGLER

VOLCOM / THE NORTH FACE / GANT

Přečtěte si další článek