Čtení na 3 min 04 Lis 2020

Oblečení a doplňky i do nepříznivého počasí

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Sychravo, nevlídné počasí a především chladno, právě v takovém meteorologickém režimu může přijít na pomoc správné outdoorové oblečení a doplňky. Podívejte se, které produkty z této kategorie vám budou užitečné v každodenní situaci.

Podzim i zima jsou období, kdy se nevzdáváme různých fyzických aktivit. Nemusí to být jen jízda na kole do práce v dešti nebo procházka se psem během větrných a chladných dnů, abyste ocenili outdoorové oblečení. Mnohé kousky jsou navrženy tak, aby vám poskytovaly teplo, ochranu před větrem a vlhkostí, přitom však kombinují dobrý design s pokrokovou technologií.

Outdoorové oblečení pro novou sezónu

Na podzim a v zimě se stává nejdůležitějším prvkem našeho stylingu svrchní oděv. Pro tuto roli je bunda jako stvořená. Model pláštěnky se speciální membránou, navíc vybaven objemnou kapucí a prostornými kapsami, vás ochrání před deštěm i větrem. Co však dělat v extrémních situacích? Pokud vám je zima, investujte do péřové bundy. Tento svrchník naplněný peřím je lehký a skutečně teplý. Je ideální pro chladný den, jak ve městě, tak i na horách. Co se týče střihu, vyberte si ten, který více vyhovuje vašemu stylu – péřové bundy se dodávají v delších i v kratších nadrozměrných střizích.

Při různých outdoorových aktivitách budete také potřebovat teplé mikiny a vesty. Nabízíme vám je v živých barvách a perfektně se budou hodit dokonce i k obyčejným džínům.

PEAK PERFORMANCE / JACK WOLFSKIN / HELLY HANSEN

SAVE THE DUCK / COLUMBIA / JACK WOLFSKIN

HELLY HANSEN / THE NORTH FACE / PEAK PERFORMANCE

HELLY HANSEN / COLUMBIA / COLUMBIA

Boty pro každý účel

Ideální jsou boty, ve kterých i ty největší louže zdoláte suchou. Proto se vyplatí investovat do modelů s vodotěsnou membránou. Je proto žádoucí podrážka se vzorem, která vám poskytne stabilitu na kluzkém podkladu. V této sezóně se módní svět zamiloval do jednoduchých bot typu WORKERY a modelů ve vojenském stylu – stojí vám za to jít touto cestou, protože takové masivní boty se hodí k mnoha kombinacím.

GEOX / SOREL / MANGO

GANT / TIMBERLAND / SOREL

MUSTANG / HELLY HANSEN / HELLY HANSEN

SOREL / HELLY HANSEN / UGG

Fashion doplňky do náročných podmínek

Každý badatel a městský dobrodruh musí být vybaven náležitými doplňky. V chladných dnech saháme po rukavicích v intenzivních barvách, čepicích a šátcích. Zajímavým řešením, zejména letos, jsou nákrčníky, pomocí kterých si můžete zakrýt nejen ústa ale i nos. Nezapomeňte na batoh – je ideální na turistické či cyklistické výlety a skvěle funguje například i s prošívanou bundou.

ANSWEAR LAB / AFTER LABEL / MEDICINE

ROXY / NIKE / HELLY HANSEN

PEAK PERFORMANCE / JACK WOLFSKIN / JACK WOLFSKIN

 

CATERPILLAR / PROTEST / THE NORTH FACE

Přečtěte si další článek