Čtení na 3 min 16 Lis 2020

Rozmazlujte se během podzimních dnů

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Čím kratší dny, tím více se snažíme dělat si radost! Na podzim a v zimě věnujete zvláštní péči nejen tělu, ale především duši. Neodpírejte si proto potěšení po všech stránkách, včetně té módní.

V této souvislosti jsme pro vás připravili krátkého průvodce oblečením a doplňky, který vás bude po všech stránkách pomyslně zahřívat na duši. Najdete zde nejen hity sezóny, ale i pohodlné oblečení a hřejivé prvky na nejchladnější dny – konec konců, záleží nám na vašem pohodlí.

V čem se doma zahřát?

Chvíle odpočinku je to, co každý potřebuje a váš útulný kout doma, je tím nejlepším místem. Forma může být libovolná, pro někoho bude potěšením sledovat jeho oblíbenou večerní show, jiný relaxuje při vaření nebo při józe. Během podzimního období vás budou zahřívat mikiny a tepláky, volná trička, teplé vesty i velké kožešinové pantofle. Vaše domácí oblečení by mělo být co nejpohodlnější, aby umožňovalo pohyb a bylo šetrné k pokožce.

ANSWEAR LAB / NIKE / SCOTCH & SODA

FILA / UGG / HENDERSON

RESTERÖDS / RUSELL ATHLETIC / GANT

KARL LAGERFELD / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER

Doplňky, které rozzáří váš vzhled

Dokonce i minimalisté mohou někdy ztratit hlavu pro velkolepé doplňky. A není na tom nic špatného! Tento podzim se nechte trochu pobláznit a dopřejte si módní prvek, o kterém jste vždy snili. Špičkové a designové doplňky vylepší nejen váš vzhled, ale především vaši náladu. Sáhněte po barevných batozích, ledvinkách a kabelkách – budou se hodit zejména k tmavým nebo tlumeným prvkům vašeho oblečení. Nezapomeňte na šperky a další ozdobné doplňky například hodinky. Nasaďte si také výrazné čepice nebo šátky a rozjasněte váš outfit.

SWAROVSKI / ARMANI EXCHANGE / CALVIN KLEIN JEANS

LOVE MOSCHINO / KARL LAGERFELDLIU JO

LEVI´S / KARL LAGERFELD / MEDICINE

LEVI´S / DIESEL / CATERPILLAR

Hřejivý každý den

Dlouhé podzimní večery trávíte doma zabalení v dece s šálkem teplého čaje v ruce. V reálném životě jsou však i jiné situace, než cesta do práce, procházky či toulky ulicemi, kde si také zasloužíte pohodlí a pocit tepla. Proto jsme pro vás připravili množství teplých kousků. Potěší vás měkké vlněné svetry i lehké, super teplé péřové bundy – ta je v této sezóně vaší nezbytností. Nezapomeňte na velké čepice s bambulí, šály, rukavice a především boty s příjemně hřejivými stélkami. Zde budou nejlepší volbou klasické Emu nebo UGG. Přestože je investice do kvalitnějších materiálů a výrobků výraznější, vaše pohodlí a zdraví by měly být prioritou.

SCOTCH & SODA / DESIGUAL / UGG

RALPH LAUREN / ROSSIGNOL / KARL LAGERFELD

SCOTCH & SODA / SCOTCH & SODA / WRANGLER

GUESS JEANS / POLO RALPH LAUREN / VANS

Přečtěte si další článek