Čtení na 3 min 16 Kvě 2023

Fight for Yourself! Kolekce Answear.LAB určená pro moderní bojovnice

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Sněte, jednejte a bojujte za sebe a svou budoucnost. Nejnovější kolekce od Answear.LAB je zahalena do odstínů stříbrné a červené a je hymnou moderní bojovnice.

Velké sny nemusí ležet ve vzdálené, zdánlivě nepřístupné říši. Co chcete? O co se snažíte? Jděte do toho! Pokud jste dostatečně odhodlána a nechybí vám sebevědomí, nic vás nezastaví. Na cestě budou pravděpodobně vzestupy a pády. To je v pořádku. Pokračujte v boji za své cíle a nedovolte, aby vás ostatní degradovali nebo ochladili vaše nadšení.

Sen, za který nemusíte bojovat, není sen – je to zdřímnutí. Jeden změní vaše odpoledne. Ten druhý změní váš svět. Bojujte dál.

Silná žena podle Answear.LAB

Fight for Yourself, nejnovější kolekce od Answear.LAB, je příběhem o síle, vůli bojovat, odhodlání a vytrvalosti. Přestože se v kolekci objevuje bojová červená a jednou z rekvizit v kampani jsou boxerské rukavice evropského šampiona Saši Sidorenka, celé to nabývá metaforický podtext. Síla je ve vás! Stejně ve vašich svalech, tak ve vaší postavě nebo duši. Odvaha a síla, duševní i fyzická, nevylučuje zranitelnost. Nevylučuje ani chvíle slabosti nepochybujte o své síle jen proto, že na vašem brnění je malá prasklina nebo škrábanec. Posbírejte všechny své síly a věřte, že navzdory nepříznivým lidem a okolnostem, můžete uspět.

Fight for Yourself by Answear.LAB

Středověké brnění je věcí dávné minulosti, dnes se symbolika odvahy a síly může ukázat s oblečením jiným způsobem. Intenzivní, energická červená, blejzry se zvýrazněnými liniemi ramen, stříbrné síťované tuniky připomínající rytířské tuniky a stříbrné řetízky jako šperky, to jsou jen některé z prvků v kolekci Fight for Yourself. Živá nálada s barevnými kontrasty, nápadným zahalením a výraznými doplňky, které vytvářejí siluetu moderního bojovníka.



Přečtěte si další článek