Čtení na 3 min 09 Srp 2018

TŘI TIPY KOŽENÝCH KABELEK, KTERÉ MUSÍTE MÍT!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Elegantní, odolné s nádechem klasiky, tyto přívlastky pro kožené kabelky jsou znakem toho, abyste si pořídily do vašeho šatníku alespoň jeden model.

Udělejte si inventuru všech vašich tašek a zamyslete se, které kousky stojí za to, abyste do nich investovaly. Cena odpovídá kvalitě, ale vy nic neztrácíte, protože dobrý vklad, se vám rychle vrátí. Výběr modelu ponecháme na vás. Ale v časech neustále se měnících trendů, se může stát, že některé kabelky hned po skončení sezóny uložíte na dno šatníku. Proto jsme vám připravili seznam tří nejžádanějších, které z vás udělají ikonou stylu:

NÁKUPNÍ KABELKA – Shopper bag

Jednoduchá, kožená, prostorná, ideální nejen na nákupy. S lehkostí do ní vložíte všechny dámské nezbytnosti, které denně potřebujete. Její minimalistický design a jednoduchá forma jsou přímo určeny k předvádění se okolí! Shopper bag se hodí k jakémukoliv stylem, zejména pokud se rozhodnete pro výstřední barvu. A co je podivuhodné, budete se jí chtít, díky svému materiálu a jemnému provedení neustále dotýkat.

KABELKAKABELKAKABELKAKABELKAKABELKA 

KABELKA NA ŘETÍZKU – Chanel bag

Chanel věděl, co dělá! Její ikonická kabelka – prošívaná s řetízkovým popruhem, je stále inspirací již několik desetiletí. Bude také vás inspirovat? Chanelka je velmi elegantní, čímž je předurčena na větší slavnost, párty, filmovou premiéru nebo i na příjemná setkání s přáteli. Vzhledem k jejím univerzálnímu charakteru a nadčasovému designu můžete v tomto případě zainvestovat do dražšího i kvalitnějšího modelu z přírodní kůže. A dojem, který s ní vzbudíte vás jistě potěší!

KABELKAKABELKAKABELKAKABELKAKABELKA 

LEDVINKA JE ZNOVU NA SCÉNĚ – Belt pack

Ledvinka nebo kabelka na opasku – pod oběma názvy najdeme jeden a tentýž model malé kabelky, který se nosí v pase. V minulosti symbol kýče a místních obchodníků, dnes je tento znovu vzkříšený vzor nesporným králem ve světě malých kabelek. Poloha kabelky na opasku je variabilní, což vám dává volnou ruku při výběru koženého modelu bez jakýchkoliv starostí. A nejen tento benefit vám ledvinka ještě nabízí. V koženém provedení působí velmi šik, dobře se stylizuje s kostýmem, trenčkotovým kabátem a rovněž se šaty na knoflíky a v neposlední řadě oceníte i pečlivý dozor nad vašimi cennostmi, protože ji máte neustále v dohledu.

LEDVINKALEDVINKALEDVINKALEDVINKALEDVINKA 

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek