Čtení na 4 min 27 Lis 2020

Black Friday 2020 je zde! Bez čeho se váš šatník neobejde?

Autor: Nicole
Čtení na 4 minuty

Přestože má v názvu černý, mnohými je označován jako velký den! Black Friday nabírá na síle a útočí na všechny naše smysly. Vybrali jsme pro vás ty „nej“ fashion hity této sezóny. Vaším úkolem už zbývá jen, vybrat si právě ty prémiové produkty, do kterých se vám vyplatí investovat!

Kožené šaty – vaše nové brnění

Oblečení vyrobené z kůže musíte tuto sezónu mít. Rozhodně by vám nemělo ujít „brnění moderní ženy“ – jakým jsou šaty. Ať už vyrobené z přírodní nebo veganské kůže, černé nebo jiné intenzivní barvy, minimalistické nebo sexy… můžete si vybrat z mnoha modelů. Značky ochotně experimentují se střihem a tvarem, takže najdete modely jak na rande se střihem zvýrazňujícím pas, tak i do práce s límcem a delším rukávem. Šaty můžete zkombinovat s dalšími koženými prvky, jako jsou sako a kozačky nad kolena a vytvořit tak módní a výrazný celkový vzhled.

KARL LAGERFELD / SILVIAN HEACH / KARL LAGERFELD

PINKO / LIU JO / MISS SIXTY

Prošívaný kabát – zabalte se do deky

Je to pravděpodobně nejčastěji kupovaný produkt v listopadu. Lehký a teplý prošívaný kabát dorazil na newyorský týden módy a my se už nemůžeme dočkat, kdy se dostane takový kousek i do vašich rukou. Jaký je nejmódnější model? Určitě overszie s midi nebo maxi délkou a uměleckým prošíváním. Volný střih prošívaného kabátu je možné zkrotit páskem v pase. A jeho další výhoda? Hodí se jak k elegantním kozačkám, tak i k těžkým botám na platformě.

DIESEL / GUESS JEANS / DKNY

SPORTMAX CODE / GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER

Boty se čtvercovou špičkou

Kontroverzní trend z 90. let nás nechce opustit, to je velmi dobře, protože vypadá zajímavě. V létě nás potěšily sandálky se čtvercovou špičkou, nyní by měl být váš botník naplněn kozačkami v charakteristickém tvaru. Zmíněnou špičku lze kombinovat s hladkou podrážkou nebo s ozdobným podpatkem. Preferovaná barva? Minimalistické dámy budou určitě milovat černou, ačkoli v krémové nebo světle hnědé barvě vypadají boty také velmi lákavě, zejména s džínami s prodlouženým střihem.

VAGABOND / VAGABOND / KARL LAGERFELD

VAGABOND / VAGABOND / VAGABOND

Kalhoty do zvonu

Nemůžeme zapomenout na hit posledních týdnů módy, na naše milované zvonáče. Charakteristické kalhoty ze 70. let se nám vrátily na vlně oblíbenosti retro stylu. Trendsetteři sahají po jemně prodloužených Bootcut, jakož i po maximální šířce zvonu. Džínovina, manšestr, elegantní látka nebo lesklá tkanina ve stylu disco – vše je povoleno. Pokud jste dosud nebyly fanouškem tohoto typu kalhot, je čas se s ním seznámit. Experimentujte se střihem i látkou a vyberte si ten nejlepší model pro vás – během Black Friday můžete ulovit opravdu originální modely!

KARL LAGERFELD / MARCIANO GUESS / SCOTCH & SODA

STEFANEL / LIU JO / PEPE JEANS

Kabelka na řetízku – nejen pro fanoušky Chanel

Čtvercová kabelka na elegantním řetízku přímo od Chanel je již klasikou – víme, že nikdy nepřestane být pasé, přesto tuto sezónu návrháři kultovní design opět osvěžili. Na podzim a v zimě může být nejžádanějším modelem jemný řetízek nebo naopak těžké, výrazné až masivní články. Kromě prošívání existují i ​​reliéfní vzory z krokodýlí kůže a další zajímavé možnosti. Bez ohledu na to, na co vsadíte, bude taška na řetízku stylovým doplňkem vašeho zimního outfitu, protože vypadá skvěle s vlněným kabátem, nadýchaným kardigan nebo silnější nadrozměrnou bundou.

KURT GEIGER LONDON / CALVIN KLEIN / KARL LAGERFELD

FURLA / PINKO / GUESS JEANS

Přečtěte si další článek